Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isa sin Merjemin, vratiče se pred KIJAMETSKI DAN i povesti Muslimane u sveti rat......... PROČITAJ KUR\"AN
Svim Bosancima i Hercegovcima Katolicke vjeroispovjesti od srca želim sretan Uksrs. Neka u vasim srcima bude ljepota, ljubav i mir.
Bosancima i Hercegovcima Katolicke vjeroispovjesti od srca želim sretan Uksrs
Sretan uskrs svim katolicima u Sarajecu i Bosni i Hercegovini. Hristos se rodi! pozdrav iz najljepseg grada kojeg nacionalisti i bolesnici zovu teheran a na njihovu zaljost to nikad biti nece :)
treba samo paziti da u blizini puljica i njegove svite ne bude mladih golobradih djecaka
vidi ih što su fini,ovo jedan te isti stalno čestita.
Svim katolicima u svijetu, a posebno u našoj nam dragoj i jedinoj BiH, sretan i čestit Uskrs, uz najljepše želje...
svi vjernicima katoličke vjeroispovjesti sretan uskrs,a ostalima lijep i ugodan dan
Svim vjernicima Katolicke vjeroispovjesti sretan Uskrs da ga proslavite u zdravlju i veselju.
nasim dragim sugradjanima katolicke vjeroispovijesti, zelim sretan uskrs! neka u vasim srcima bude ljepota, ljubav i mir.
ovaj članak se može komentirati..sigurno ga muslimani još nisu vidjeli pa počeli s \"čestitkama\" multikulturalnog sadržaja...