Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usr'o sam se u gaće od straha......
😆😆😅😅😅😊😊😊
Ovdje ću ja birtiju otvoriti, rokaj 24 sata nema da ti policija kuca i piše kaznu. Nabaviti 5, 6 kurcopjevnih konobarica i probubat po čaršiji, ima da radimo ko crystal holiday.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovdje se jedan horor može napravit za deset. 👌
💀👽👾
Sad ce to nama Osmanagic rasvjetliti. Ovo su neki predljudi gradili
novi dizain vam je bezveze :P
Imal Nedžada Brankovića dže u ovim pričama o tunelima ?????
Branković je takav kapacitet da bi Windows,Facebook i Apple doveo u stečaj nakon pola godine i onda bi reko: Šta je,šta hoš, ja tunel napravio !!!!!!
Vratit titu na 20 dana, da nam sredi drzavu i napravi tri gola otoka..
dobra lokacija za uzgoj gljiva..
SARAJEVO ISPOD TREBEVICA, BIT CES OPET ANTE PAVELICA!!
Sad ce ih obic Sem Osmanagich i usput Trebevich proglasit piramidom.
Trebevic nam ko svicarski sir.
E pa ne mogu da vjerujem. Fascinantno!
Volim ovakve stvari i mjesta. Evo mojih par ideja sta mi se moglo napraviti tu. -Moglo bi se mozda to sve renovirati, uljepsati, obnoviti, napraviti lijep ambijent, sobe, i onda mozes napraviti dobre barove, mjesta za muziku, bendove, DJ, isto galerije neke umjetnicke, ili svega od tog pomalo u tom cijelom kompleksu. I isto onda napravis i dodotak i ekstenziju vani, neki originalan kafic, verandu, bastu, da se moze i vani sjesti, i te iste stvari organizovati, da je sve jedan kompleks.
Ili, 2. ideja, isto to malo dotjerati, i onda nek bude mjesto za snimanje filmova, ko neki studio vanjski, za razne scene 'podzemne', ne znam one apokalipticne, ratne, u 'tunelske' scene, oni filmovi ala Matrix na primjer, itd. Al mislim da je 1. ideja bolja. Al mozda moze i jedno i drugo, svega pomalo, zavisi koliko je mjesto i koliko su dugi ti tuneli i prostor.
slika br 10. paukovi fujjjj
@FNM https://www.youtube.com/watch?v=EWI6u8wVAlk
Ovo je već traženje čepa.
Jos vulkan jos sav supalj, ako proradi bice veselo, sve sto taj stari svijet prica je istina
K'o Severinin doljni sprat
ko stanijina picka