Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda medijskog izvjestavanja je iluzija. To vidimo iz najvećih svjetskih medija kako su pod kontrolom Izraela. Sta onda reci za neke male medije koje ne prati ni lokana zajednica u RS . Al jezira je iznad svih ali nju će brzo ugušiti jer istina ne odgovara moćnicima na svjetskoj razini.
Imate izbore pa ga opet birajte!
Ništa, morat će te ubuduće komentare na internetu ostavljati u FBiH. A jeste li znali šta znači ono "F" u FBiH?
Misterija = Mile Dodik ja novinara i qurza 🤣🤣🤣
U rsu su pametni, u fbh sute i mudruju, a ustase laju samo
Mediji definitivno imaju previse slobode i uticaja, sto znaci da mogu trgovat tim uticajem, i obicno su neosporivo subjektivni. Medjutim ovi zakoni o ogranicavanju nisu nista drugo nego preuzimanje istog uticaja
who the f*ck is Mirnes Kovac? XD
Ko u Izraelu sad ce zabraniti da taoci daju izjave,a mozda ce traziti da ih ne oslobadjaju😅