Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, država Sarajevo. Samo to ostaje da se proglasi, ionako pojedoše sve budžetske novce federacije. Uskoro će i Bihać biti predgrađe Sarajeva.
Sarajevo, simbol odbrane od srpskog agresora (dojucerasnjih komšija) postao je grad sa apsolutnom vecinom Bošnjaka gotov 85% pa samim time i glavnim gradom svih Bošnjaka na dunjaluku,uz to i glavni grad BiH. NAROD ZNA u Sarajevu ko je ko, pa zato 8 od 9 opstina nacelnici su SDA a i onaj 1 bivsi SDA
Sarajevo ima veci BDP nego citava RS ,imali su prosle godine duplo više turista nego citava republika srpska
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Narod Knows.
Narod Knows SDA forever trojka never says Munever
@FalconRector SDA BRATE, SVI OSTALI U KANTU ZA SMECE, KRAAJ PRIIICE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo nam kantonalne administracije pa sad grad proglasiti kantonom. Zafalilo uhljebima radnih mjesta
Pod HITNO ukinuti općine u Sarajevu, samo grad Sarajevo je dovoljan. Ako su ukinute u Zagrebu i jedan milijunski grad funkcionira kao jedna administrativna cjelina, a veći gradovi, zašto nebi moglo i Sarajevo. Četiri, pet općina ujediniti u jedno. Kad već pričamo o ukidanjima i uštedama. Grad treba preuzeti nadležnosti općina, i nešto od kantona (urbanizam i ostalomšto se tiče samog grada a ne cijelog kantona)
Fali im SDA glasača iz ruralnih dijelova kantona za izbor gradonačelnika
lijepo kaze Bakir da je Opstina Centar vaznija od 10 drugih gradova
Opa , ovi žele svoj entitet
I danas 30 godina poslije, SDA lopovi kradu milione KM na rekonstrukcije onoga što je izgrađeno za vrijeme diktatora Tita! Hebo li im diktator mhamicu lopovsku!
Mi koji zivimo u Sarajevu moramo da se pocnemo zalagati i dizati za citavu Bosnu inace ga pusimo. Niko nas ne voli, ni jedan grad u BiH. Ako vec ova nasa vlast( gamad) nece da prstom pomjeri za druge gradove, mi moramo. Kad je protest u krajini za migrante, mi moramo izaci u Sarajevu i pokazati ovim supcima da mi mislimo na druge ljude. Ako nastavimo biti ovako nezainteresovani za sve, odosmo u jos veci ku ra c .
GRADU SARAJEVO KANTONU SARAJEVO MORA BITI UKINUT KOEFCIJENT 2 ZBOG KOJEG SE RAZVIJA VISE NEGO STO ZASLUZUJE A SVE NA STETU ZENICE, TUZLE I BIHACA. DOBRO UPAMTITE OVOG KLOCa Irfana SDP i njegovu SDP politiku DRZAVA SARAJEVO PA MU DAJTE GLAS
Ovo kao neka ozbiljna tema? Ma daj...
Sarajevo nazalost jedino i valja nesto u Bosni, sad kako se nije moglo ici vani obilazio sam malo drzavu haj reko da vidim sta to hvale, i vidio sam samo tugu, jad i cemer, bolje da nisam mrdao iz Sarajeva
A u kojem pravcu bi se razvijao? Kao evropsku grad ili otomanski. Ali kad drugi put dođe gradonačelnik Istanbula u posjetu onda ga treba primiti i ugostiti jer je došao kao prijatelj i gost a ne kao osvajač. I ne sramotiti Bosnu više.
Sarajevo kao kanoton grad ili ne, ono je Allahovo selo. Provincija i tufna. Mozemo se slagati ili ne, to je tako. Nedodjija Bozija, krenuvsi od svog geografskog polozaja. Za 3 i po' sata iz Zagreba si u Beču, a iz Sarajva za 3 i po' sata si u Bosanskom Brodu. Dakle nigdje. Putevi od Sarajeva takodje ne vode nigdje. Nije nikakav centar moci jer ga handre i Mostar i BL. Infrastrukturno rasulo, od vodovodne mreze pa do smoga.
71000
GRADU SARAJEVO KANTONU SARAJEVO MORA BITI UKINUT KOEFCIJENT 2 ZBOG KOJEG SE RAZVIJA VISE NEGO STO ZASLUZUJE A SVE NA STETU ZENICE, TUZLE I BIHACA. DOBRO UPAMTITE OVOG KLOCa Irfana SDP i njegovu SDP politiku DRZAVA SARAJEVO PA MU DAJTE GLAS
Recite vi tim strukama da su me naveli na razmišljanje i da je moje mišljenje u vezi njihovih mišljenja ne poklapa se šta ćeš posrat ih.