Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena može sve samo se mora osloboditi podaničkog mentaliteta i straha od konzervativnih i ograničavajućih mišljenja iz svog okruženja.
Eh upravo o takvim mišljenjima pričam. ;)
"Muško je muško, žensko je žensko" Gojko, Ajnštajnu, svaka čast na aksiomu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad li ce zene shvatit da samo sebi skacu u stomak dokazivajuci da mogu raditi muske poslove? Naravno da mogu ali zasto ne uzivaju bez toga kad im je Bog dao :)
A kao kuhanje je zenski posao..? Ne mogu vjeruovati da poticem i ovog naroda...
Nije tebi ovaj narod kriv, nego ti je kriva majka priroda i otac karikaturista.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Mislite da žena ne može biti vatrogasac?" Pa nismo u Maoči pa da ne mislimo.
Bravo Nejra , svaka cast , zelim da Ti se ispune zelje i da i dalje pomazes ljudima i dobijes posao u toj pokvarenoj Bosni i zao mi je sto zelis zivjeti medzu mnogo primitivnih i pokvarenih i zaostalih muskaraca i onih koji neznaju simboliku 8 Marta i onih koji neznaju kako je u Bosni dobiti bilo kakav poso a ponarocito za dobrocudne
Svaka cast djevojko. Puno uspjeha u zivotu i radu. A ovi pojedini papci koji pisu da nemozes biti vatrogasac samo time prikrivaju svoj strah od ovog jako opasnog ali i humanog posla. Pozdrav iz Jajca.
Zasto da ne? Samim tim sto ovo smatrate necim famoznim dokazujete da sumnjate u to. Sasvim normalna pojava svuda je da se poslovi dijele na teze i lakse, a ne na "muske" i "zenske".
Ja sam za 100% ravnopravnost oba spola,ali samo 100% uzmi ili ostavi.....
Jasareeeeeeeeeeeeee haha :D
Ugasila bi moju vatru....garant... ;)
volio bih da griješim, ali mislim da ne... pošto žene iz hormonalnih razloga ne smiju voziti avion, neuravnotežene su tokom "onih dana", koliko znam to je razlog i zakon u svim zemljama za putničke avione
izvini greška :D
ko kaže da ne može, jedino ne može biti pilot putničkog aviona, sve ostale poslove može da radi- ko joj brani?
volio bih da griješim, ali mislim da ne... pošto žene iz hormonalnih razloga ne smiju voziti avion, neuravnotežene su tokom "onih dana", koliko znam to je razlog i zakon u svim zemljama za putničke avione
Bravo ljepotice , tebi je vazno da posteno radis, a ne ko osamdeset posto nase omladine, koja ceka da im roditelji daju dvije marke da ispijaju kafu po citav dan..
Tu su nasi Bosandzerosi, da nam objasne koji je posao za zene, a koji za muskarce... Jer su Bosandzerosi jako sposobna nacija... I niko ne provodi dane komentarisajuci gluposti po internet portalima... E Zeuse! Sto me Marsovcima nisi dao?
Ona gasi vatru, a ja palim vatru :)
Čudo, još ne pročitah komentar tipa ”Mlada, gasi mi vatru!"
Izabrala je kod nas ne baš priznato zanimanje. Nažalost.
žena je čudo sa vertikalnim i horizontalnim ustima, respektivno
volim lizat horizontalna usta
SandzaklijaVI - bošnjače: mojne biti paglu: volim lizat horizontalna usta: volim lizat horizontalna usta!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma sve je to lijepo, zena pa vatrogasac. Samo da nije imala stelu, bila bi i ona u guzici kao i svi ostali u BiH. :-)