Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi god razlozi da su bili ,covjek je uplatio 2500 maraka,sto je za 2500 maraka vise od onoga sto su uplatili ovi pametolozi na komentarima!! Svaka mu cast,i nek njegov primjer slijede i ostali na bijelom hljebu!!!
Otkud ti znaš koliko je ko uplatio? Lahko je dijeliti ono što dobiješ totalno nezasluzeno
Da afera nije izbila u medije nebi ti vidjeo ni M od merhametluka kojeg radis nego bi se usutio i ovaj clanak nikada nebi postojao!
Ako nista, ko god da uredjuje oficijelni FB page mladjahnog politikanta je vrlo azuran u brisanju neodgovarajucih komentara ;) koja greska! Odakle pravo Mirzi Ustamujicu ili bilo kome drugom, da odlucuje gdje ce ici NAS novac!? On mozda ima zakonsko pravo na to, ali taj zakon je protuustavan i nemoralan. Ali vrhunac bezobrazluka je slikanje uplatnice radi jeftinih politikantskih poena! Pomogao si ako nisi slikao Mirza, inace si samo licemjer. I daj svoje pare ili trud kao sto su to uradili na hiljade Bosanaca i Hercegovaca i SUTI! Sramotno...
Najbolje bi bilo Mirza da si se borio za vrijeme mandata da ukinete taj Zakon.Ovo što uplaćuješ u humanitarne svrhe je zato što si provaljen a može to biti i kvalitetna politička promocija u novoj stranci.Neka si je promijenio,Fahro bi te svakako izbacio zbog bijelog hljeba.Izradićeš ti i DF kao Fahru i biće još tu bijelog hljeba.I tako lagano,levati svakako ništa ne kontaju.
šta sad ovaj narod traži, da je neko pošten u vlasti. Da se neko odrekne bijelog hljeba i ostalih privilegija, hahahaha sve ovo je bilo i prije 10 godina i vi glasaste na zadnjim izborima za ovo, šta glumatate i čudite se
bolje i to nego da osane u državnoj kasi pa da guzonje dijele izmešu sebe
ne trebas ti uplacivat, samo nemoj uzimat to je sve promocija, yebo ti Scepo mater
svaka cast za ovaj potez,ali za mene je sramotno da ovi sto sjede u vlasti primaju 2500 KM mjesecno. Sramotno je da imaju vecu platu od doktora, inzinjera i ostalih strucnjaka koji su drustveno korisni.
Bravo!!! Ja sam porezni obveznik i slazem se da se moje pare radije usmjere narodnim kuhinjama, nego da ostanu u kasi da ih ovi magu balahat kupujuci sluzbene aute i zderuci janjetinu..
Kao u Bosni postulju ljudska prava. Smjesno. U Bosni ljudi imaju srednjovjekovni mentalitet. Svaki radnik ima pravo na naknadu od poslodavca nakon prekida radnog odnosa. Ovo sa "Bijelim hljebom" odgovara samo tajkunima koji bi najradije da svakog radnika mogu istjerati s posla kad hoce i bez ikakvih troskova.
"Dok se u javnosti polemiše da li političari trebaju ili ne dobiti 'bijeli hljeb', odlučio sam podnijeti zahtjev za to pravo koje mi zakon omogućava, ali ne da bih ga ja iskoristio za lične interese, već da bih barem taj 'bijeli hljeb' osigurao onima koji žive u teškim socijalnim uvjetima", rekao je Ustamujić. Drugim riječima, dok je narod kivan na parazite poput njega, da bi se oprao, on je odlučio svoju nezarađenu plaću uplatiti Crvenom križu. Jako plemenito od njega. Da ne grabite kao bijesni psi iz građanskih novčanika, nebi bilo toliko siromašnih niti bi tolikim ljudima trebale narodne kuhinje i Crveni križ.
laže! ! gdje? kome? kada?
Uplatnicom se hvalis mišu globusli glOve, pa valjda je trebao CK da objavi taj tvoj potez preusmjeravanja novaca koje si dobio (nakaradnim zakonom) trljajući guzicu o parlamentarne klupe protekli period pljujući i podržavajući neku čudnu politiku dekonstrukcije i paljevine grada u koji si ŠLJEGO .
seratori, ne valja vam kad uzimaju ne valja vam kad doniraju u pm. SVAKA ČAST MAJSTORE
majmune jedan pa sto Crvenom Krizu oni su puni ko brod, sto ne uplacujes Merhametu..Imaš dogovor sa njima pa ti oni daju na crno 80% tih para, ništa vam ne vjerujem
Potez za svaku pohvalu, Mirza pomogao si novčano onim ugroženijim više nego ostatak vlade i stranki, trenutno za 2.500KM više.
...khm...sad ovog pljuju oni što im je žao šes (6) maraka za javni servis :)))
...ja, i obavezno pljunut na titu i socijalizam, pa onda j­­ebat sve po spisku kapitalistima...