Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti Mirza nazad, šta će ti to, vidiš da se patite. :/
problem koji je jako lako riješiti, vrati se kući, na staro radno mjesto pa se ne pati 'down under'
Svirate qurcu, vecinom drzave placaju svojim uposlenicima djeci skolovanje dok su na polozaju u nekoj od ambasada. 2000€ plata u vecini razvijenih zemalja je djeparac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima javna škola. Te je i na engleskom. Besplatna je. Ne moraš ih slati u privatnu internacionalnu.
@Cicibann mogu li djeca koja NISU državljani Australije besplatno pohađati državnu školu?
@Tukelje Ovo mi je super. Ja postavim PITANJE a ljudi "pucaju" minuse na postavljeno pitanje. Hahahahah
A, vidi Mirze, ja se taman zabrinuo za njega, a ono ambasador u Australiji. Nije dobro pročitalo kolika je plata kad je prihvatalo funkciju, pa se sada buni. Mirza Hajriću, ako ne možete školovati djecu, onda svi nazad, a prepustite ta užasna radna mjesta nekome kome će biti dovoljna plata ambasadora.
Ovaj lik je stvarno čitav život nama na grbači.
Prema njemu: 1. pravo na rad u Austr. je prijeka potreba 2. Plata uposlenika ambasade je nedovoljna za skolovanje djece 3. MVP BiH po zakonu treba da stiti interese svih gradjana BiH a u njegovom slucaju ne stiti ni uposlenike ambasade 1. U Bosni pravo na zaposlenje nije prijeka potreba! 2. Prosjecna plata Bosanaca je dovoljna za skolovanje djece! 3. Ako je nezadovoljan kako ga MVP stiti nek upita obicne gradjane za iskustva!
Jedan od najodvratnijh likova postratne BiH. Kako sam tužan da je većina mog života, najbolje godine, tekle uporedo sa ovakvim likovima. Valjda nasaoj djeci nece bit ko nama
JAH,NIJE LAHKO U TUDJINI BIT A JOS I DJECU SKOLAT :)
I nase djece Mirza svaki dan i ne samo skolovanje pa ne kukamo,reko Bake da ce biti bolje...kako vas nije sramota...nek idu u normalnu skolu...a ne privatne...al gdje ces to bruka..
Neka nadje dodatni posao, krecenje, gradjevina, pa mu nece biti malo.
neki humanitarni broj, nešto?
druze ako ti je malo daj otkaz
čujem da se tamo moleraj dobro plaće, mjenjaj posao, ili djecu vrati očevima
Za ovaj problem je trebao da se pobrine onaj ko ga je imenovao, a to je član predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda. Njega u tekstu niko ne spominje niti poziva na odgovornost. Zaista je glupo onemogućiti ljude da rade tamo ako mogu.
Vrati se bolan u BiH i u šivari radi za 406 KM ko gospodin, šta se imaš patiti tamo na kraj svijeta. Fino zaposliš i gospođu i imate 812 KM. Od te sume možeš školovati djecu na prestižnim fakultetima u Travniku ili Kiseljaku proberi
Otjerajte tog uhljupa jednom za sva vremena!!! Koji smrad, citav poslijeratni period zivi na guzove! Autorska agencija SQN, Amus, Ambasada.......and it goes on and on!
Treba ukinuti sve ambasade šta će nam
Pa sto si otisao za ambasadora?