Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je možda i nešto najgluplje za danas, a dan je tek počeo.
@Dezmond Fakat, šta sam upravo pročitao ? XD
Pa frajer je lopov sta on prica
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kad mi neko rat spomene dođe mi da povratim, ODMAH!
@o71 očito nisi izgubio nikoga od bližnjih
👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve i jedan novokomponovani politicari na kantonalnom i lokalnom nivou naseg sehera su pokupovali diplome kako na privatnim tako i drzavnim fakultetima u 30+ godinama, i mojne tisra vise
Popusi im Celik
ma nezna on ni sta trazi
Ko ne moze zakucati ne moze biti Ministar
Pa klix je vec uveo tu deklaraciju o zastiti lika i djela Dinokija. Lakse uputit salu ili kritiku na racun Hamneija u sred Teherana .Klix ide i korak dalje ko god ne dozivi erekciju na Dinokijeve FB statuse bude protjeran sa klixa.
Kreten.De Franko i de Jure.Kreten
Prelud lik!
Haj jbt Dino
imal.kakva deklaracija za Pljackanje ove drzave da takvi kao ti odu na dozivotnu robiju !
mora se uslihtat Konakovicu posto prelazi u Nip !
Može li deklaracija da se zabrane vanredni fakulteti, a ove diplome u zadnjih petnaestak godina provjera znanja. Riješili bi se zla koje nas je snašlo od ovih nepismenih. Ovakvo obrazovanje je izvor korupcije.
Mirza ce biti veliko pojacanje za dinu i ekipu.
Celik, ti si jedno jako glupo stvorenje, ovako nesto jedino rade genocidasi preko Drine, da zastite djenerala Acu, a evo i balincad pocela.
Vidi jure i franka vid mu glove
Jel bilo sta pametnije za predloziti?