Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce vodit drzavu a gume promjenit ne zna?
@faax nije fora sto on ne zna gumu promjenit kako to primjecuju mnogi, nego sto smo mi u glavi zatucane seljačine. da se je ovo kojim slucajem desilo u npr italiji, svicarskoj, njemackoj itd, zaustavilo bi se 300 vozila da pomognu
@faax već počeo svaljivati krivicu na narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Rekao bih da je svijest ostalih vozača na visokom nivou jer niko nije htio stati. Idiote na autoputu se smiju zaustaviti samo vozila u kvaru, nisi na selu pa da ti neko pomogne, imaš broj bihamka i zovi pomoć na cesti...
@:CAE: Jesu li to zavrsili autoput Mostar - Sarajevo?
jarane put je završen,
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa sta??! Ne vidim razlog zasto bi se zaustavljali. Nije se dogodila nesreca. A on, kao i svaki drugi vozac, treba da zna da promijeni gumu. Ako ne zna, tu je BIHAMK. Ne vidim zasto je ovo uopste objavljivao na svojoj stranici?! I to nesto govori o licnosti. Koliko bi nas "obicnih smrtnika" objavilo na svojoj FB stranici da nam niko nije pomogao da promijenimo gumu? Ja sigurno ne bih, niti bih ocekivala. A vi?
Kod nas zene vozači znaju promijeniti gumu..pa valjda je i on vozac il’ je kupio vozacku..mora znati gumu promijeniti,bio on preCjednik ili portir
Da nije politicar mozda bi neko i stao da pomogne
Trese se mreža od autogola.
Nek se snade
Ja LGBT osobe....
Pripali se posto je cojk selebriti
Ovaj Mirso stvarno glumi neku moralnu vertikalu. Zar nije sramota odraslome muskarcu da trazi pomoc za mijenjanje tocka na autu? Kako bi ti onda Mirsade mogao pomoci nekoj zeni na putu?
@1Mecava prije bi zena njemu pomogla nego on njoj hahahhaah. Jad nesposobni
Ovaj bi da izigrava mangupa i ispita savjest vozača? Pa ko će stati na putu - da pomogne nepoznatom, a može mu se da ostane bez auta u tren oka. Ako ima sreće i da sačuva glavu i glave svojih saputtnika!
Proslo doba. Svi imaju mob i bihamk.
Kakav je to muskarac ako gumu promijeniti ne zna? Pukni foteljo u kojoj on sjedi!!!
Cekaj sad. Hoce pomoc od drugog da neko drugi isprlja i ruke i kosulju a da se on cereka nekome iza ledja. Sta mu ko ima pomagati. Pomogao mu je upravo Bihamk koji i jeste zaduzen za te stvari kao u citavom svijetu kako funkcionise a ne da ceka da mu obican covjek pomaze i gubi svoje vrijeme. Uostalom nije dozivio neki sudar nego mu je pukla guma. Ne znam samo sta je mislio ovaj umisljeni dripac
Sad ce mu biti jasnije gdje je dosao .gdje se kandidovao i zasto nije dobio glasove !
Samo pogledajte komentare i vidite koje primitivne ljušture žive sa nama,kako im je islamska zajednica i sda oprala mozak kako su jadni i onda mi krenu sa prićom o islamu kako su oni nešto posebni eto kako je samo islam najlješti a skontaš na kraju da je to jedna bagra žestoka.
Za mene nije muskarac onaj koji kaze da nesto "ne zna" uraditi. Pravi muskarac to nikada nece reci nego ce pronaci nacin, pitati, pokusati, iz pogreske nauciti i na kraju i uraditi. Mirsade ti si ocigledno dobar lik ali si ispao pickast s tom promjenom gume.