Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel i njemu neki asim sredio..
Pozdrav braći Krajišnicima iz Hercegovine (nevezano za članak XD)
Samo me zanima kako vas vise nije stid??? Svi znamo da kradete glasove da lazete vise nista Tajna nije, kad spominjete vjeru zar se boga ne bojite??? Al hajd bil hajr
E to je udarna vijest...kako će to da nas izvuče iz krize.....a budala i kriva drveta nikad dosta
Sve Asim do Asima.
Nista kod vas nema transparentvo nego sta Bake odluci Smjesni ste vise
od sada će u SDA biti sve pošteno do pić.e ma.erine!
Jel prvi do bakira i kod njega brojao glasove?!
Mora da je pošten cim je izabran.... SDA DEMOKRATIJA 😂🤣😂🤣😂🤣🤣
Mladost, inteligencija. Samo mladi SDA ovu drzavu naprijed guraju. Pazite ovog Vojica, kakav intelekt, maldost zraci iz njega!
Hvala Bakire za sve.
@fbUser1583259728 Hvala ti za međunarodni sud pravde protiv Srbije, habala ti za 100.000 radnih mjesta u Njemačkoj, hvala ti za Asima, hvala ti sa Sebiju, hvala ti i za ono što ne znamo.
Joj sto ne mogu ovaj neuredni i nesredjeni SDA mentalitet "ma hajde sta ima veze, kao da je to bitno" ali sve im se to skupilo u ovoj izguzvanoj i naopako okrenutoj zastavi. Sve u drzavi nam je ovako.
Rosic na aparatima.
U svakom slučaju bolji od a-sda
@Lakiii O cemu pricas, a-sda je naj proeuropska stranka u BiH.