Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mektić će pravi pametan,za incident kojeg tereti Vilića on dobro zna ko je to i osmislio i izvršio, jer je i sam učestvovao sa:zubcom,džuvom,genocidnim mupom rs,obavještajcima iz genocidnog bg, ............... !!!!
zavjera protv bosnjaka i bosnjackog naroda bolan.
@***zit...... da nema veze ne bi se džuvo u Sarajevu dan prije dženeze u Potočarima, sastao sa genocidnim šupcima iz bg.!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Viliću tebi svaka čast. A ovo sve ostalo-iscenirano i to loše....
Ne bitan lik ima ovakvih gdje god hoces.
Mutavi Mektic se izborio zs smjenu Zupca i to je njegov "uspjeh" ali i kraj!
Žiko Krunić bolje da se zove Šega Šala haaha
Normalno, kod imas Ameriku iza ledza mogu ti ga samo duvat :)
jedini covjek kod bosnjaka sto je pismen i vrijedi koji treba biti na celu agencije za koordinaciju policijskih tjela to je mirsad vilic i znaci i njega treba sj.....ccccc propali smo nacisto
Cuj pismen...zavrsio fizicko i pismen..eeeee...
Uvjetna na uvjetnu ko na sudu nije ni cudo sto u ovom hamelju od zajednice zivimo. Ako si pogrijesio noga.
CHMOLJO MAGARCINO!
smjeniti onoga ko je uopste dopustio da cetnik vucic dodje u potocare sram ga bilo i stid
Mektić se pokazao kao idiot ... kao što i jest milicioner
pogrijesio je...vucica nije treba cuvati nijedan policajac kao sto ga nije cuvao dok je bio sa seseljem na brdu i kad je govorio da treba ubiti sto bosnjaka za jednog srbina!e zato smijeniti vilica!
od ranije poznat policiji