Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Tuzlo ko ti vedri i oblaći u Kantonu.
Za to su Tuzlaci krivi i odgovorni. Imaju toliki broj glasača da mogu izabrati kompletnu skupštinsku većinu u TK svojim glasovima (nebitno koje stranke), ali lakše je sjediti u kafićima i govoriti kako su svi lopovi i ne treba izaći na izbore. I zato puna podrška Mirsadu Kukiću!
Kum V. dio.
zlo
Kakvi su to komentari dragi sugrađani. Puno vjerujete medijima koji nisu objektivni i koji stalno pljuvaju po covjeku. Neće objaviti da je se on izborio da rudnik Banovići ne idu u koncern elektroprivrede i da zahljujucći njemu svake godine upošljava po 150-200 radnikam, a i termoelektrana Banovići će biti njegova zasluga. Šta su drugi ostavili iza sebe, a više su uzeli od njega????????????
Bravo, bravo za komentar. Prijatelju kod nas ti je narod glup i vjeruje sve što mu se plasira na tv-u. Taj čovjek nikome nije zla učinio, taj čovjek je toliko ljudima pojedincima pomagao i ko kod mu se obrati za pomoć pomogne, naravno ne na prvu al ako uvidi da ti je stvarno pomoć potrebna rješava u minuti. Taj čovjek nije lažljivac, on kad kaže da će nešto uraditi ili ti pomoći znaj da je završeno. Čovjeka poznajem lično i čovjek je vrh a ti si opisao krupne stvari koje čini.
kako sam čuo 14 delegata skupštine SDA TK iz SDA Tuzla nisu glasali za Kukića već za dr. Denijala Tulumovića i sačuvali obraz kod svojih glasača
I šta sad prijatelju što su sačuvali obraz? Nema te vi pojma koja je veličina ovaj čovjek i kako je sposoban u dobru a i u lopovluku. Taj čovjek je od momačkih dana bio alfa i omega, taj čovjek je u prijašnje komitete komunističke gdje su srbi bili ulazio i nazivao selam...balavurdijo jedna.
glup narod bolje i ne zasluzuje
Jbt, pa ovo je j*banje u mozak posteni narod
Neka sam vidjela kako izgleda ovaj lik. Toliko toga sam čula o njemu a veze nisam imala o kome mi pričaju.
kriminalac na celu DSA e moj bakiru ko nas predstavlja ,osudjeni robijas,i mi ko fol idemo u evropu al u p. materinu
OVAJ JE JACI DEBIL OD KONAKOVICA I SARAJLICA
JEL OVO ONAJ ŠTO JE STALNO U POLITIČKOM MAGAZINU MREŽA
Mamu mu jebbem Banovicko-lopovsku...koja je ovo seljacina i lopov da ga nema na daleko...korupcija ga je dovela na mjesto direktora RMU Banovici, tamo je se nagemao i nakrao para, primio i zaposlio 5 koljena svoje kompletne familije sve do jednog.Niko u Banovicima ne smije se njemu proturijecit... eeee jebbem te moja Tuzlo u pizzdu kad si dopustila da ti seljacina iz BOnOvicOO vedri i oblaci...
Za njegovu reinkarnaciju kriv je kantonalni odbor SDP-a Tuzla. Teško nam se sad svima...
Blago njemu, njegovoj porodici ali i njegovim dupeuvlakačima, hahahahah baš smo zemlja ,,snova,,
Ovim je Kukić pokazao Bakiru Izetbegoviću zube.Za one koji nisu upućeni,Bakir je pokušao sve nebi li i u SDA TK ubacio svog čovjeka za predsjednika.U tom odnosu snaga i ako moram birati između Bakira i Kukića ,uvijek sam za Kukića!Da nije bilo SDA Banovića,Sada bi umjesto Bakira u Predsjedništvu sjedio Radončić.Samo što je to Bakir haman malo zaboravio.
rizničar_tm DABOGDA TE RODJENA DJECA PROKLELA I TEBE I KRIMINALNU SDA
Hahahahahahahah kakvih sve krimknalnih ojebina nema u SDA.GLASAJTE OPET U JEDINSTVU KRIMINALACA JE SNAGA HAHAHAHAHAHAHAHAHA SAMO NAVALITE
veci lopov se pojavio nije...
Bem ti partiju koju vode osuđivani kriminalci