Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakva je razlika kad ce se opet za sve u PDA on pitati. Hahahahha. U MUP ne mozes zaposliti se ako ovog ne pitas. Nisu oni dzaba nastali iz SDA
Nek SDA i DF nagovre svog koalicionog partnera DOdika da se povuce sa mjesta predjsdnika SNSD !!
Obican blef, vodice stranku i njegov feud u Banovicima, i oko njega iz sjenke. Ajde eto samo zbog SDA, mada ni to ne znaci nista, jer ovaj vlada tamo gore od SDA. Kao Serif. Jadan je ovaj narod, sta trpi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kriminalca u zatvor. Lik s kojim je zaradio na djelovima za mašine rudnika već se ispalio u Sarajevo. Kupio 3 stana i kuću, tek za početak. Zato rudnici grcaju u dugovima.
Kakvi su licemjeri ovi u trojki, to je strasno. Bakiru godinama spocitavali i pljuvali ga zbog Kukica, sad kad ga je Bakir otjerao - oni ulaze s njim u vlast, nazivaju ga kolegom i sl. Isto bi se desilo i da sutra Asim Sarajlic napravi stranku - Adzija, Nenad, Forto i Niksic nemaju nikakvih principa.
Da je i 1% kako ga prikazuju nikad ne bi podnio ostavku.
Dajte mu cigaru.
...ima ku.čić tvoj, mravojed Šiljo...on će to nastaviti, kao i do sada...
Ovim je sve rečeno:Iako će Mirsad Kukić otići s čela PDA, jasno je da suštinski ništa neće biti promijenjeno jer će on iz sjene nastaviti vladati svojom strankom, kao i Vladom TK.
Čuj to: iskazan neopredjeljen stav uvažavanja i respekta prema USA .
Hapsi i mirna Bosna!
Je li cijena uglja ostaje ista ?
A imovina i pokradeni novci nikom ništa jel, ha ha
Padaju polako, jedan po jedan, dok se ne dođe do glave! Pošten narod mora trbuhom za kruhom u Sloveniju da radi jer ne može jadnik da se zaposli džaba što ima fakultet, babo od usta odvajao da ga školuje i na kraju dođu fukse rašire noge ovakvima i zaposle se ili daš lovu i biraj mjesto gdje ćeš radit !
Najjaci predsjednik⚡
I on sada ce kao prestat vuci sve konce?!? Daj ba, isto 6. Flora 92.
On ce otici tek kad ga zagrnu...
Covjek pokazuje na svom primjeru kako svi sa liste da se ponasaju.
Bamovici ulaze u "zonu sumraka". Šta li će ih u narednom periodu "grijati" ¿