Komentari (372)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukic je moralna vertikala za one koji će ga naslijediti! Čampare i Osmica vode politiku! Samo vam fali Emil Vlajki...
@mige83, Raspadajuću kriminalnu organizaciju SDA neće ništa spasiti od zasluženog poraza na izborima. Kriminal, korupcija, nepotizam, primitivizam su sinonimi za privatnu klijentelističku mafijašku organizaciju omraženog i korumpiranog bračnog para Bakira i Sebije Izetbegović.
@NoridaUbitiNecete jel to opet nisi popio terapiju glupane ?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Čuj, "narušili ugled stranke"... kako se može narušiti nešto čega nema? SDA nema nikakav ugled. SDA je leglo kriminala. Evo, sami dokazuju da u njihovim redovima ima kriminalaca. Zašto Bake sad ne da ostavku jer je nedavno izjavio da će dati ostavku ako se dokaže da u SDA ima i jedan kriminalac. Daj sad ostavku, lažove riđobradi!!!
totalni raspad sistema 😂 neka neka samo tako
Nevjerovatni ste - čovjek vam već godinu dana čuči u zatvoru jer je optužen za (u normalnom demokratskom društvu) najteža krivična djela, za drugog godinama unazad znate čime se bavi i šta radi i sada, pred izbore, i nakon što vam je jedan od istih okrenuo leđa izlazite u javnost sa nekim smiješnim saopštenjem i obrazloženjem.... opet bacate prašinu narodu u oči, al narod zna da je u jedinstvu snaga - ujedinjeni protiv vas i vašeg kriminala u oktobru!
Nadam se da će do oktobra svi biti isključeni.
Nestajete, tonete polako :)
Sda smjehoteka svaki dan nam uljepša 😁😁😁😁😁
A... Asim Sarajlic je velika "postenjacina! ?!!!!!!!!!! Ma MRŠ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U ime svih građana BIH, Obećavam vam 100 000 godina robije u Zenici. 😡😡😡😡
Nakon godinu dana pokrenuli postupak :D Koga oni prave budalama. Da nije žalosno bilo bi smiješno!
Bakiru je najbolje da ugasi stranku. Do izbora SDA broji par članova...
Čuj, Kukić da je narušio ugled stranke.
Toliko su se osilili oko zaposljavanja njima bitnih ljudi da su zanemarili cinjenicu da bi mogli biti predmet istrage.Zukicu , kako si posio tako si i pozeo.
SDA polako, ali sigurno, ostaje bez svojih ljudi, namjerno ili slucajno. SBB postaje stranka koja okuplja mlade i uspjesne ljude koji imaju vizije i ciljeve.
E jebemte budalastu koje uspješne šta ti uspješni stvoriše završe dif jal politologiju i misle oni pametni i samo oni znaju voditi državu moram priznati da znaju samo švercovati i baviti se kriminalom kao i nihov šošon ščepo nemojte majke vam vi više braniti bosnu dok vi ne dođoste mi nismo znali štaje šverc i lopovluk jer kad je poplava prvo isplivaju fekalije ali nesikirajtese imamo mi komunalno Bačir če narediti i počistiti govna čim se voda povuče
Program zaposljavanja SDA je neslavno zavrsio. Referenti Zukic i Sarajlic su na birou za nezaposlene. A steta, jos malo i obecabih 100 000 zaposlenih. U lopovluku je snaga
U ciscenju je snaga!
pda i sda u koaliciji u nekoliko opcina u tk,u dvije općine u koaliciji sa sdp takode sda,o čemu oni pričaju jasno je da je to sve scenario da se opet okupe poslije izbora jer ne vidimo da je iko uhapsen za kriminal