Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije možda ugovoren boks meč!? http://www.klix.ba/vijesti/bih/kebo-nindza-pogledajte-potpredsjednika-fbih-u-ringu/130722091
nije-grebe se kod buducie vladajuce ekipe
Cuo sam da mu menadjer pregovara sa Kličkom
A kako bosanski političari mogu obaviti posjetu nego iznenadnu. Iznenade i domaćina :D
Haha,komentar na mjestu,haha!
Još je i tamo stigao. Ko mu daje ovlasti oko spoljne polittike u ime koje stranke pregovara? Hapsi to - sada je red na P- predsednike Federacije.
"Kebo je istakao kako očekuje da će Hrvatska igrati veliku i pozitivnu ulogu u integraciji BiH u Evropsku uniju" Hoće, hoće, Hrvatska će uvesti i BiH i Srbiju i Crnu Goru u Uniju. Svak za se travu pase.
VIJEST DANA !!!!!
...boravio u posjeti.... hmmmm, interesantna recenica
sto nece kad je dzabe
Karamarko kao bošnjački zet glumi Pavelića, a Kebo Kulenovića, samo što Karamarko nije svjestan da je uvelo hrvatsko cvijeće i Bošnjaci više nisu Hrvati, izuzev kada treba putovnica EU-a.
e sad ce stvari krenuti na bolje. malo suhare, vina, masline i loze i sve se da dogovoriti.
sad on pokusava izgladiti ono sto je napravilo ministarstvo trgovine...
Kebu za predsjednika!!!
Da ne bi bilo Kara Marko Kebu!
Nisam znao da ima biometrijski pasos :)))))
Ima ovaj sportski, pro je u boxu
Kebo traži protivnika za boks :D
ljigavije osobe od ove teško je pronaći. izgleda ko smrt na dopustu, a plaća sebi satove boksa, da te bog dragi sačuva. u stvari plaća narod.
Kebo osloboditelj !!!