Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pripadam nijednoj stranci ali VRIJEME JE DA ZAUSTAVIMO ORGIJE TIRANINA...Podrska ...
cuj nickname VelikaBH a javljas se iz Tomislavgrada?!... ne kontam
Ko je pozicija a ko je opozicija u Sarajevu, koga pozivaš na okupljanje. Jedni te isti samo se prebacuju sad tamo sad ovamo.
Jedna stranka u bih sto nije korupirana je pzp.Mirsad hadzokadic je jedini covjek sto je kompetentan oditi ovu drzavu svi ostali politicari su korunpirana govna i ja njih sve nabijem na karinu pizda im materina.sdp.sda.nasa stranka,nip,sza,sbb sve su to korumpirane stranke sa mafijasima koji su pokrali budzet ove drzave.
Poziva na masovno okupljanje opozicie i na masovne proteste u Sarajevu, Tuzli i Zenici, a nece u Sirokom Brijegu, Kalinoviku, Grudama, Laktasima, Han Pijesku, Citluku itd. Samo da dijeli Bosnjake i poziva na neke ustanke. To je jedino sto Hadzikadic moze ponuditi ljudima. Ublehas kao i Rile i Predprag Pasic kad su imali Evropsku Ekolosku Stranku 2002 godine
Ja ne znam sta treba da se desi ovom narod više da shvati da ga neko handri u zdrav mozak vec preko 25 g. Ako ova situacija u zadnjih godinu dana i sve političke malverzacije nisu dovoljne da se dignu protesti onda ovaj narod i ne treba bolje. Neka ga handre jos 50 g. Mozda tad shvati neke stvari.
Da bi doslo do promjena prvo treba ekonomski opismenuti narod. Prvo mora se smanjiti birokratija jer manja birokratija znaci manji porezi a brze usluge. Drugu, otezati dizanje kredita i povecati kamate jer sto je veca kamata manja je cijena nekretnina. Trece, da drzava ne pomaze firmama koje se pred bankrotom jer da je rukovodstvo znalo voditi tu firmu ne bi je doveli do pred bankrot. Cetvrto, konkuretnost jer to znaci manje cijene usluga a veci kvalitet.
"...evo profesora...profesor je deveta "lijevo orijentirana" stranka koja okuplja Bosnjake ateiste i agnostike...kasnis profesore...sve su nas pokupili Nasa stranka,SDP, i silni socijaldemokrati..."
Mirsade debilu , pa prosle godine si pozivanjem na okupljanje pogorsao situaciju u Kantonu sa 15-tak na 350 slucajeva dnevno...
Koji je ovo placenicki su-pak....stidi se imena svoga! Idi u Banjaluku i Zapadni Mostar pa pravi bunu p. t. m..irina
pa budalo jedna okupljanj su dovela do ovakove epidemioloske situacije
hajmooo...jel idemo pred kantonalnu vladu ili??
Mirsade ne sere.daj znaš i sam da u ovoj situaciji neće izaći 200 ljudi jer je 70% porodica u izolaciji. Po svemu sudeći ti si jedan novi Bakirov igrač koji kao nešto se buniš, a radiš u interesu SDA...
Koji Odron tip. Poziva na proteste u vrijeme kad ne trebalo biti okupljanja. Nije dobar opozicionar inace. Za opozicionara prilicno sebicno nastupa, sto je lose za vlast a kamoli za opoziciju.
Moze. Svi na ulice, dosta je !!!
Prvo RS i tzv. HB.. tamo je 78 puta gore... al' sa debilom MIrsadom na celu, po mogucnosti
Šta je ti stranče i Banjlučanine hoćeš i ti da vladaš Sarajevom i Bosnom Ti si isti kao i tvoj zemljak Šeranić koji je prvi do Dodika.
Diži bune u tvom mjestu B.Luci a ne ovdje da destabilišeš Federaciju-
Idi u ameriku pa protestuj kao sto si radio 92. *icko izdajnicka!
ako se bude cekalo do sljedecih izbora nece biti ni naroda a ni drzave..pa vi dobro razmislite...blizimo se cifri 6000 umrlih a kraja ni na vidiku bez vakcine..ekonomija katastrofa, na turizam zaboravite...koliko jos mozete tako izdrzati