Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harrison Ford za sirotinju
Je li ovo onaj kandidat za Predsjedništvo BiH što je svog protivkandidata (Izetbegovića) javno nazivao "Predsjedniče...".
Ovo je čovjek koji voli Bosnu i jedino on ima kapacitet za spas države. Jedininozbiljan program je on dao uoči izbora!! Nisu građani problem što lopovi vladaju. Problem je što nema skenera, uređaja za otiske prstiku i kamera na biračkim mjestima. Dok to ne uvedu raja će izlazit na izbore DŽABA. Krasti će izbore, izvlačit iz kinder jaja vlast, nakon izbora mijenjat stranke i prodavat se i tako pljuvat po svojim biračima. To može samo ovdje, u nečijoj koloniji.
Ima čovjek pravo. Novi izbori trebaju
Kad se pojavio malo u medijima lakše je naplatiti kotizaciju za BAHAAS koji održava u junu. Na vrijeme je ovo odigrano. Sad još par reakcija , i taman....
Ovo, onaj, fini, što koalira sa SDA?
Ma treba bojkotirati izbore 100%
samo jos reci da je ovo rekao Mirnes Ajanovic a ne ti
PRAVDA ZA MIRSADA
To je ubleha velika ..vidjeli smo ga u kampanji za predsjednika kad god neka konkretna tema on površan pojma nema
Pravda za Mirsada!
Što se tiče poziva na vanredne izbore, potpuno je u pravu. Što se tiče mogućnosti da se ovdje nešto promijeni, nema šanse. Mi živimo u iluziji da nismo najgluplji narod na planeti. Nama nije na prvom mjestu želja da bude dobro nama i našoj djeci, nego želja da bude loše 'onima tamo'. Zlo mislimo, a dobru se nadamo.
Nisu ti za ovo drug profulo si sve. Glasovi se dobijaju sa krezubim
Ubleha
Mirsi malo dosadila Amerika,pa bi da pripremi teren i prihod za povratak.Hoce da obezbjedi sebi i famEliji egzistenciju sa budzeta,pa da se napokon vrati u svoju voljenu zemlju.Glumac nas dragi.
Evo naseg americkog patriote,da nas pokusa spasiti ponovo.A da i sebe nekako ugradi poslije neuspjeha Navalio covjek u vlast,dzaba profesor u Americi,dzaba dobra plata,ali voli covjek Bosnu,pa makar treci dan hljeba.
@klixonja21 vjeruj mi da je on toliko uspjesan i trazen profesor u Americi,nikada mu nebi palo na pamet da dodje ovdje u pokusaju da bude politicar.U Americi se profesori koji su strucnjaci u svom domenu, placaju suhim zlatom i apsolutno ne pokusavaju raditi nesto drugo.