Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjacki narode,pogledaj..sve samo genocidasi i skutori na vlasti..ne postoji vise ni jedan ozbiljan Bosnjacki lider u politici..!Mislim,da smo Bosnjaci propali..
Ovo ti je BH grobar došao.
malo paranoje ovih dana bilderberg grupa je zasjedala i donijeli su zakljucke, neke i u vezi BiH sad salju poslusnika da prenese te stavove ostalima, tj. da ih upozna sta smiju a sta ne smiju raditi. Danas ce se i kako javlja NES sastati sa dodikom, a nema sta pricati sa komsicem kad vec kaze zlaji on ce ionako narediti komsicu, jer ako kaze komsicu moze pogresno shvatiti pa da opet bude neka ostavka i slicno.
A preskače Komšića?