Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je klasicni srbin, deklarirani..
Bitno je da je Amerika ovdje prisutna.. a birokrate kao Lajcak su nebitne :)
@realno22 Daleko mu kuća bila.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prosrbski orjentiran
@Migel prosrPski*
@Migel Treba ga proglasiti Personom non garata i o tome obavikestiti Brisel. Pa neka traze drugog ako hoce i odbijati saradnju sve dok je on i blizu ove funkcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA na aparatima
Sprem'te se, sprem'te drugovi. Eto Miroslava, druga naseg.
... e nama ga nečeš biti izaslanik ... materi pa uređuj politiku ...
Ma kakva crna EU, i kod vas se izgleda sve isti lopovi i imbecili vrte u krug s pozicije na poziciju, idite se i vi u tri lijepe zajedno sa Lajcakom!
A ovim sto pucaju dislikeove, nekim drzavnim uhljebima posebno jbm majke i deke i svu porodicu !
Ovaj je bitan kao potrosena kuhinjska krpa!Sta on uopste predstavlja?Evropa ne postoji, vidjeli smo kako je ta ista EU pomogla Italiji.Sta ce BIH ocekivati od EU?
Ako Albanci imaju mrvu mozga, a vjerujem da imaju, s ovim srbofilom i đubretom niko neće riječi progovorit i odmah će poslati poruku ka Briselu - čabe ste krečili!
Još 10g nazadka
Lopovčina
Mile naručio krmadi i brlje,a Čović proširio plantažu grožđa.
Sljedeća faza: Ameri će posumnjati da Kosovo u tajnosti pravi oružje za masovno uništenje :D
Ništa jaro nego use i u svoje kljuse Svi da smo spremni oružje u ruke i završiti što je Armija Republike BiH započela
Al nam ga šuknuše u ovoj gužvi
Sta drugo ocekivati od licemjerne Europe. Zna se kakvo ce doci do pomirenja. Samo kad genocidna bagra prizna odluke medjunarodnih sudova. Kraj. S njim ne treba obavljati nikakav razgovor jer ovaj izabrani Srbin odlicno zna gdje je prisutan problem. Genocidasi se ne mogu pitati i odlucivati o svim zemljama zapadnog Balkana a za sta stalno preuzimaju ulogu pregovaraca sa medjunarodnom zajebnicom.
Sjasi Kurta pa uzjasi murta
@MaksDizdar @MaksDizdar Po etimološkom je srbski