Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A majke vam bosnjaci kako se vama da vise slusati ova laprdanja ovih "halal" srba i hrvata kao i sejde konja u redsjednistvu!Uvijk vam istu pricu pricaju koja vasem uhu pase, odlicno zive zahvaljujuci vama a efekti njihove price i poteza su ravni nuli!Od ovih i ovakvih covke ce se pocesati po desnom j.j.tu i dobiti jos vise glasova!Kako vam ne dosadi da masno placate i trpite ove idiote´?
30 godina iz fotelje u fotelju! malo šuplje o ratu i eto penzije bez dana radnog staža osim onog foteljaškog političkog.
Pun mi je K..c ovi matori kenjaca da je Vasa generacija znala ne bi ni zarazila, i nakon sto ste zaratili sad ste kao pametni bolan dok vi ne odete nema nama spasa
Svaki bosanski hrvat ili hrvatski hrvat koji je bio u hvo ili hv na teritoriji BiH od listopada 92 do veljače 94, dobro se sjeća da su počinili ogromne zločine nad građanima BIH bosanskim muslimanima , opsjedali su gradove , palili sela , protjerivali narod , silovali , streljali nevine civile ,granatama od. I.Mostara pravili Vukovar , G.Vakuf raznjeli, konc. logori su im bili specijalnost. Nezapamćena agresija na komšije u najtežem momentu .
MIROOOOOO, POPUSI HRVATIMA KICU SLABINCA
Prijatelju ako Mostar nije hrvatski onda Sarajevo nije muslimansko. Kraj price.
Bit će treći entitet,muslimanima zabraniti kupanje u Neumu i Makarskoj
OGTONA JE STETA ZA DRZAVU BOSNU I HERCEHOVINU STO SE UVAZENOM GOSPODINU I DOKAZANOM PATRIOTU OVE DRZAVE MIRI LAZOVICU NE DOZVOLJAVA VISE POLITICKOG PROSTORA I VISOKE POLITICKE FUNKCIJE DOK JE JOS KOLIKO TOLIKO U SNAGI. OVAKVI POLITICARI TREBAJU OVOJ DRZAVI.
Vazda Mirsad Lazovic i Sljivo Komsic vaze a ne poduzimaju nista po pitanju karnacije erceg-bosne a te nemoguce misije se javljaju periodicno kao sredstva ucjene a i sami znaju da lazu i sebe i narode cijele drzave koja je zeljom svih svjetskih sila cjelovita i kao takva mora ostati dok je svijeta i vijeka.Odvraca se paznja i traze izgovori da nikad necemo uci u EU zahvaljujuci 25-30 tajkuna koji drze zemlju silom i lovom.Ne mare sto pametni ljudi odlaze jer sa ostatkom je lako manipulisati.
Pa eto sto se ne obracunate s “usta sama” i “cetnicima” kad ste tako zaje bati. Nije ovo samo vasa zemlja niti ste vi neki temeljni narod ove disfunkcionalne drzave
ko ne ostvari reinkarnaciju dobije reinkarInaciju
Fraza do fraze a mi tonemol tonemo.
hoce bit al reinKarinacija