Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mi smo svakako blamaža... od Daytona naovamo!
A sta si bio do Dejtona,ako si sad blamaza?!? Tad si bio ekskluziva na CNN..... :DDDDD
Do tad je bila RBiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Komsic ublehas, Bakir podrumas i Radmanovic cuger..... sta ocekivati od te klape....
Kakva bi blamaza tek bila da idu bez Zlatka, ne znaju pricati na njihovim jezicima, a o eng da i ne govorim
Sta ce idioti... Kazu 3 su glave pametnije od jedne, kod nas u BiH to nije slucaj. Zlaja im moze svima profesor biti sto se tice politike i odnosa sa strancima
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Izgleda da nema granica njihovj neodgovornosti.
Najbolje je da Zlatko Lagumđija ostane kod kuće. Valjda će tako manje belaja napravit. To ti je ministar slučajnosti....
Da je srece bilo bi tako i predstavljo bi drzavu al bi vjerovatno vise predstavljo sebe i dodikove zelje...btw koga yebe sam je napravio da je sve naopako i da mu se ne vjeruje puno...mislim na zadnje tri godine
Skoro zaplakah kad procitah da Zlatko nece u New York, bar u zgradu Skupstine. A i za ostale sto idu (troglavo tijelo), mislim da bi nas bolje predstavljali da nas ne predstavljaju.
Prosvijetli nas jarane ako ima i trece
Pitanje imali presjednika ja ga i neznam, znam da sjede trojica debila koja nista neznaju drugo nego jedan drugog napadati a da stvar bude teza neznaju ni zasto su tu, jesuli tu da rade posao ili kako vole reci prestavnici naroda e tada ide pitanje koliko su gladni ti narodi sto ih prestavljaju , a sto se tice blamaze oni samo blamiraju bjedu i sirotinju a one sa dubokim dzepovima ne njima je dobro jer u sumi bez kralja zivotinja i pravila mogu raditi stogod zele.
ajde pa može Zlajo koji put i preko TV gledati zasjedanje... Ovaj put nema žderanja na račun države
ajde pa može Zlajo koji put i preko TV gledati zasjedanje... Ovaj put nema žderanja na račun države
Odakle ovaj propalitet. Još uvijek voliš Lagumdžiju, prodana dušo!
Je**politiku evo malo smjeha Hrvatsko-mađarski riječnik Ivo Lola Ribar - Ištvan Bećar Pecaroš Pas - Lajoš Policijska stanica - Pendrek varoš Pčela - Beremed Trut - jebe ne bere med Silovanje - Jebeš ne pitaš § Hrvatsko-japanski riječnik: Hiperinflacija - Tošibakoludo Lopov - Digomilakosako Nevina djevojka - Nikotako § Hrvatsko-španjolski riječnik: Mini suknja - Domindžos Abortus - Adios embrios § Hrvatsko-makedonski riječnik: Puška - Puškata Mitraljez - Puškatatatatatatatata Šok soba - Sobata na kukulele Porodilište - Sobata na kurčeva rabota Oluk - Okokućnoto popiškalo Grupni seks - Mamos i tatos s' komšiluk na patos Kola hitne pomoći - Vozilo na tinu ninu Bestrzajni top - Topče ni da mrdne Pjeva momak na prozoru - Poje bate na pendžerot Abortus - Sabotažata na kurčeva rabota Bal Vampira - Žurkata na akrepi Jednooki Džek - Đoko bez oko § Srpsko-hrvatski riječnik: Bicikl - Međunožno guralo sa dva napuhala Motorcikl - Dvokotačno međunožno prdekalo sa dvostrukim guzoodmaralom Bilijar - Zelenočohano četveronožno štapitalo Kravata - Okolovratni dopupnik Kaiš - Okolotrbušni pantalodržac Šah - Mozgodrkajuće rukoticalo Sintsajzer - Milozvučno prostodirkalo Kočijaš - Visokosjedeći konju u guzicu gledajući gospodin Svinja - Četvoronožno blatobrčkalo Ovca - Četveronožno runjavo travopojedalo Čobanin - Nadzornik četveronožnih runjavih travopojedala Kaubojke - Westernice Usidjelica - Mukotrpna kurcočekalica Telefon - Brzoglas Oluk - Okolokućno vodopišalo Direktor - Nalogodavni bezosjećajnik Generalni direktor - Stožerni nalogodavni bezosjećajnik Helikopter - Zrakomlat § Hrvatsko-bosanski riječnik: Ananas - Mašala šišarka Batmen - Hairli šišmiš Balerina - Zvrk hanuma Semafor - Šeitan lampa Smrtovnica - Rahmetli poster Groblje - Rahmetluk parking Grejpfrut - Mašala limun Super baka - Šeitan nana Policajac - Pendrek efendija Specijalac - Mašala pendrek efendija Ekspres Restoran - Ašcinica na vrat na nos Picerija - Mindžin Han Košarkaš - Basket balija Košarkasko igralište - Basket avlija Peder - Šupak meraklija Šiljalo - Plajvaz sunetlija Tenk - Belaj bager Revolver - Bubanj kubura Humanitarna pomoć - Hair sevap Picajzla - Ašik baja Kinder jaje - Ašik mudo Kišni čovjek - Kijamet insan Veterinar - Hajvan hećim Pokretne stepenice - Samopičeći basamaci
Ne, blamaža je kada ljudi protestuju ispred parlamenta i traže osnovna ljudska prava, pravo na identitet (JMBG), na liječenje i tako "šalju ružnu sliku svijetu" kako rekoše tada "ugledni" političari. PU, ĐUBRAD BEZOBRAZNA I BESTIDNA.
Znaci Sabine (Izetbegovic i Komsic) plus ona Radmanoviceva idu u New York, a Amina Lagumdzija ce ipak shoping morati obaviti u BBI centru.
Molim sadasnje clanove crvenih kmera i bivse clanove crvenih kmera da se ne svadjaju i da ne prozivaju jedni druge kao bandite, jer narod zna da ste vi i jedni i drugi banditi. O zelenoj bandi, primitivnim svetosavcima i ustaskim kleptomanima, drugom prilikom.
tri rutalja i predsjednistvu .ne zna se ko je od koga gori
Min. Spolj. Poslova, po imenu Zlatko Lagumđija nije ličnost koja može doprineti bilo šta BiH u spoljnim poslovima. Sva njegova putovanja zadnje tri godine su bila orijentisana na ličnu promociju i lobiranje da se pojavi kao kandidat za Gen. Sekretara UN-a. Sve što je uradio u ovom mandatu je pokušaj da MIP stavi pod svoju šapu i zaobiđe Predsjedništvo. Ali ne lezi vraže - Željko osjetio ujdurmu, a i ostali. Zlaja tako izgubi povjerenje i ode na marginu. Dali mu je tu mjesto prosudite sami!
Da se ne zaboravi Bošnjački Institut i kešovina koja je nestala iz trezora u Sarajevu i Švici. A kolika je mu je plata u Istitutu?