Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ženu ti dijelili Miro
@doktor Pokusali su 93. da podjele Bosnu skupa sa cetnicima. Vidilo se kako su prosli. Ovi iz Srednje Bosne totalno potuceni, a ova kamenjarske srbe, spasio Alija, kad je zaustavio Sefera.
@doktor Sjetite se ovoga kad sljedeći put budete kupovali Janu, Jamnicu, Dukat, Ožujsko, Karlovačko! Sve ovo finansiramo mi koji kupujemo hrvatske proizvode. Budite pametni dovoljno pa kupite Tešanjski Dijamant, Oazu, proizvode Milkosa, Zeničke mljekare, Tuzlanske, Sarajevske, Banjalučke pivare.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo i ja predlazem ukidanje konstitutivnih naroda entiteta i vracanje republike, klikse objavi.
@EkonomskaRepublika To je Komšić već napravio i objavljeno je. Ne prolazi, kao ni jedan prijedlog.
A t-ko je ovaj, i zasto je on bitan?
Vjera nebi treba da nekog razdvaja, nego ta razlika bi trebala da nas privlaci, nazalost niko ili tj. Vecina politicara i naroda nije dorasla u glavi da bi mogla to da okrene. Samo smo sramota za Evropu i Svjet koji nas ismijavaju. Nek se srame
Ni Hrvati ni Srbi u Bosni nisu Hrvati ili Srbi, oni su Katolici ili pravoslavci. Ako misle da su Hrvati ili srbi zast ba se ne isele u svoju Hrvatsku ili Srbiju. Onda bi napokon nastao mir u toj drzavi. Ali nazalost su sve to puki oputunisi koji u 21. Stoljecu nista svatili nisu. Cudi me da koriste techniku, tteba im motiku i kramp dati.
Ovakvi završavaju na doživotnim kaznama zatvora ili budi smaknuti ja sva vremena.
Moze podjela ali po spisku stanovnistva iz 89 godine. Sve vukojebine iz kojih ste dosli ogradite kinder jajima i napravite izbornu jedinicu. Zlocinima i progonima necete nikada legalizovati oteto
Ko o cemu Balkanci o podjelama..
Najbolje je jedan covjek jedan glas
Sta ti Kovacu imas s tim.U Dejtonu je vas potpis da vise necete kidisati na Bosnu kao do tada.Ne trebate nam.Svaka vam je da ste nam prijatelji.Svi znam da ste nam neprijatelj.Imamo i vic o vama, znas onaj:Nemoj me Mujo vise branit tako ti Boga.
BiH treba biti država bez nacionalnih "entiteta".
ti ko da si ratko a ne miro ,kako zboriš
treba on svoju ženu da podijeli jednom srbinu ,muslimanu i hrvatu
Ned Flanders.
Hrvatska bi se mogla inspirirati uređenjem Belgije koja ima tri jezične zajednice, postoje tri regije. Tu su Flamanci, Valonci, Flandrija, njemačka govorna zajednica itd. Tako se to može napraviti i u Hrvatskoj kako bi Dubrovcani, Dalmatinci, Istrijani, Medjimurci, Bosnjaci i Srbi bili u potpunosti ravnopravni s drugim narodima u Hrvatskoj.
nebbi bilo lose dati srbima hrvatskoj entitet garant bise 400hiljada srba vratilo u hrvatsku eto moj predlog za uvazenog gos
tri regije ili entiteta ajde daje ko nacrta a da svima odg .nemoguce zatoje glupost pricat o temi toj