Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi i Nijemci su civilizovane nacije.. Nisam siguran da se za nas to može reći, nažalost. Uostalom, sta nas je navelo da se ovako krvavo pokoljemo u zadnjih 70 godina , Srbi, Hrvati, Bosnjaci? Siromaštvo nije, postojali su mnogo siromašniji narodi, a Jugoslavija je bila relativno razvijena zemlja. Stvar je u neprosvijećenosti. Koja stvara stereotipe , a stereotipi nepovjerenje i mržnju.
Nikad. Sa nacijom koja je imala logor za djecu i trudnice,ciji su svestenici pocinili satanisticke zlocine nad djecom,zenom i starcima,sa onima koji su uvijek bili na strani okupatora,koji se i dan danas ponose svojim zvjerstvima i zive u fasizmu,nema razgovora. Porediti Nijemce i njihove sluge Hrvate,smijesno je. Nijemci su bili iako zolicinci,ipak disciplinovana vojska,ustasKI gubitnici su obicni koljaci djece i zena,koji su isli iza Nijemaca,nikad ispred.
Razlika je u tome sto Francuzi i Nijemci nemaju ministara koji su specificno odredjeni da stalno raspiruju mrznju medju drzavama za svoje licne domace politicke interese. Francuska i Njemacka tagodjer nemaju toliko budala na ovakvim forumima koji se izivljavaju vrijedjati komsije. Inace sami narodi bi se puno lakse pomirili da neme orkestrirane politicke mrznje.
SRBI I HRVATI SU ISTI - GOVNA.............I hrvati pedokatolici bi počinili genocid i zločine protiv čovječnosti nad Bošnjacima da su mogli........Ništa se agresija kurve hrvatske na BiH nije razlikovala više od agresije kurve srbije na kurvu hrvatsku..
Pa uporedjujes djikane sa civilizovanim narodom .Jesi i i ti moron prve vrste
lako cete vi u nekom karadjordjevu nastaviti svoje ideologije zla ....
Miro problem je u tome sto su nacisti i fasisti za vas male mace kakva ste vi bagra! A ni srbadija bolesna u mozak nije puno od vas odmakla! Tesko BiH sa vama komsijama... bolje bit ostrvo vec granicit sa vama!!
Mišo Kovač
Sve su Srbi krivi umisljaju se kao glavnim i najvecim na balkanu i najstarijim jer hoce da vladaju i ponizavaju druge.Kaze u Bosni ugrozen srbin po cemu je ugrozen u BiH nikad Srbi ne mogu biti ugrozen kakv god ustav bio
Razl. medju nj. fr. i ovim je da njemci i francuzi nisu stoka
Gledaj ustaške ružne, mrtvačke, blijede hladne face.
Francuzi i Nijemci su civilizovane nacije.. Nisam siguran da se za nas to može reći, nažalost. Uostalom, sta nas je navelo da se ovako krvavo pokoljemo u zadnjih 70 godina , Srbi, Hrvati, Bosnjaci? Siromastvo nije, postojali su mnogo siromašniji narodi, a Jugoslavija je bila relativno razvijena ? Stvar je u neprosvijećenosti. Koja stvara stereotipe , a stereotipi nepovjerenje i mržnju.
Hebte se izmeđuse ne miješajte se samo u BiH otac vas hebo usrane!!!!!.
Sto ne mogu graha na viljusku!
💩 💩 💩
rijetko pametna izjava, mrznja se ne jede ona izjeda....