Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve Sarajlija do Sarajlije,blago meni
SLOBODA PALESTINI!
Neka su, treba dati podrsku. Ali se pitam kada ce dati podrsku sami sebi u ovoj napacenoj zemlji? Ja sve cekam da krene neka revolucija, al\' nista.
@Lejla:\"Zanimljivo, na slikama 90% Arapa, a kad su oni digli guzicu da protestuju za nepravde u nasoj zemlji?\" Dobro pitanje.
Ljudi,ne želim reći ni da je to dobro nit loše,ali jesam ja jedini koji je primjetio da ima sve više pokrivenih djevojaka xd
uvijek istih pedeset jetima,dobiju po stoju,a jel ono mala Dizdarevicka,sto joj alzirac skinu junfer,maloljetnoj,blago se nama!!!!
Kako ste vi ljudi samo fuj :) Ccc, da imate imalo vjere i humanosti u sebi, ne biste tako prilčali. Pred Bogom smo svi jednaki, pa kakvi god bili. Stidite se!
e gledaj one brkate.....djes brko?
Vide vide bolesnjaka, pardon bošnjaka. Protest za promjenu :)
Muka mi je kad čitam komentare, posebno ovi što sebe smatraju \"modernim evropskim građanima\", a iz svake riječi im curi nacionalizam i rasizam. Šta sad, ako je neko tamnoput manje je čovjek? Nije dostojan da živi u BiH? Treba da ide u pustinju i čuči sa kamilama? Pričajte vi šta hoćete, BiH je uvijek bila i ostat će multikulturalna, multinacionalna tolerantna sredina, kakva Evropa nikad neće biti. A vi hejteri se možete nastaviti kiseliti u vlastitoj mržnji koliko hoćete.
Kome još treba primirje ? Normalno da protestuju. Nema mira dok se Hamas ne iskorjeni. Primirje ? Pljuc...
@Jevrej Kako ces samo da goris, uh...
Puna podrška! Samo tako, pokažite se kakvi jeste.. De to malo ažurnije, glasnije. Nek se zna s kim imamo posla
a svijetu pun bosne!
Veoma fin gest. Samo kasno marko na kosovo stize. Ili ono,ide mile lajkovackom prugom.........pjeske!! Kod nas sve kasni,nedo bog i da imamo zeljeznicku liniju. Ginuo bi narod kao i u palestini.
joj vidi s.r.b.a.d.i.j.e, k.o.m.u.n.j.a.r.a i domacih d.u.p.e.l.i.z.a.c.a sto pjene, neopisiv strah od marame, brade i t.e.k.b.i.r.a, kakve bi tek traktorijade bile da zarati, pala bi s.m.r.d.s.k.a kao Vozuca, bas je lijepo vidjeti kako se d.u.s.m.a.n.i.m.a tresu g.a.c.e od brace arapa i turaka, Bosnjaci ce uvijek biti uz ostalu bracu m.u.s.l.i.m.a.n.e jer to i.s.l.a.m naredjuje, ako vam smeta pokusajte sprijeciti hehe, nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas... :)
الله سبحانه وتعالى حماية إخواننا وأخواتنا في غزة