Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je jedno,sve ostalo je prolazno!!!
ponovit cu sto sam rekla i za proteste u Banja luci. deset po deset gradjana, tako je pocelo i u Sarajevu, a pretvorilo se u masovni protest. 20 godina zamazivanja ociju i pljacke na racun "vitalnih nacionalnih interesa" je bilo dosta! Samo ujedinjeni mozeo od ove zemlje napraviti pristojnu za zivot!
i ove sam uspio prebrojati...37 ljudi okruglo...hahahahahahahaha...ali ovo je vjerovatno istocni dio mostara...u zapadnom niko ni ne pomislja na demonstracije...
Pandzabi ne kenjaj...
Svaka cast Mostarci, super je da su ovi protesti naisli na odijek u svakom gradu u BiH i nadam se da ce napokon uroditi plodom.