Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ova trojica jutros doručkovala na tramvajskoj stanici Nedžarići
kakva glad, imaju klosari preko 1000 km plate, ali nema više situacija da nepismeni odlučuju o nabavci busova trola itd. sto ovaj gore kaze, vozi ili odlazi ima sigurno more kandidata da voze, a ti su gladni jer nemaju od cega kupiti da jedu.
Ako je istina što se pisalo po novinama da su neki od ovih štrajkača glađu ranije dobili i po dva stana od grasa i da su sada kao nezadovoljni, sramota i još štrajkuju glađu ma daj. Samo treba to sve fino ispitati i provjeriti.
bagra si čim tako razmišljaš
crkni stoko! niko vam ne valja. hoćete vi šoferčine sa 2 razreda osnovne škole da vodite firmu i da se ko biva pitate za nešto. uzmivolan u šake ili idide u rudnike ima ko hoće da vozi
Kakva bagra!