Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražim posao u pravosuđu. Znam sa kompjuterima Word Powerpoint Excel Windows 7
10% vise....znaci osmici jos 6 stoja...isplati se kupovat diplome u korumpiranoj drzavi...
Ovdje je riječ o ZDK, kakav Osmica?
Svi smo mi DROTOVI Bosnjacke nacionalnosti i muslimanske vjeroispovjesti.
Veliki gospodin
Policiji??? Pa jel vi nas zajebavate? Ubise vam kolege na ulici a vi igrate biMgo! Pravosudje?! To je jos veca zajebancija! Sem sitnih kokosara, navedite jednog krupnog kriminialca kojeg ste osudili. Umjesto da zdravstvenim radnicima vi babinim sinovima i uhljebima povecavate plate?! Pa jel vas stid???
Kad bi objavili kockasto govno oni bi nesto komentarisali
Treba ih pola poslati u penzije. Smanjoti broj policajaca. Postali smo ko RS na svakoj raskrsnici ne smijes ni pjeske ni sa autom. Kazne ako vjetar pustis u svom dnevnom boravku. Rade samo da bi budzete napunili i jedino ako poznajes nekog policajca imas nesto od njih. Tj nastimaju ti da si upravu npr u saobracajnoj.
Odlicno je sto ste olaksali osnovanje privatnih firmi, obezbjedili poticaje, izbalansirali poreze kako bi se povecala netto plata, ma bravo! Samo dizi poreze povecaj plate uhljebima i sve drugo otjeraj u Njemacku. Jedva cekam jos koju godinu da vas ne bude imao ko hraniti paraziti nezasitni!!!
Gledaj djematlije brnjo pravi..
A jest puno majku vam... Sve vas treba protjerat
Koji genijalac, ukupan život ti poskupi za 50 % a platu uveća za 10%
A ti bi jos vise uhljebeee?? Sad ce izmjena kolektivnog ugovora pa ce vas 50% letitttt sa budzetaaaaaaa ,budzetaaaaa
Ko nagradjuje pravosudje..vladajuca elita!! Kadija te tuzi kadija ti sudi.. Strasno za ovu nazovimo drzavu.. Ciji je ovo prijedlog?????
Policiji treba dati dobre plate i da rade svoj posao kako treba a to zavisi od njihovih pretpostavljenih..policajci su samo izvrsioci.. Rotirat ih u kantonu da nisu u mjestu boravka jer srodili su se sa gradjanima
Bleee, 🐑🐑🐑
I zaradili su! 🤣😂
Udri Todore sa zla na gore