Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti toliko ljudi koji se zalažu za bolje sutra, ali bojim se da ništa od ovog neće bit dok u zakonodavne pozicije birate Nazi stranke ko što su SDA, HDZ, SNSD i ostale. TOliko o tradicionalnim porodičnim vrijednostima koje iste te Nazi stranke zagovaraju, a onda tradicionalno iskorištavaju djecu i porodicu. Sramota i jad.
Ovi što su izašli vjerojatno i ne biraju
@nevolimlazi nažalost, u pravu si sa svim. Ja ne bih birao ni Našu Stranku, jer sve su stranke tu da se neko uhljebi, ali iskreno, od svih zala, oni se dosad čine kao najmanje. Oni kad nisu ZA narod, bar nisu PROTIV ko ostali. Možda griješim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne , nije ih stid. Do izbora ce biti zataskano, zaboravljeno , onda kafa, banane i petobanka i opaaasa
@komunjaroSjekOpet Samo ti spinuj botino kriptoislamističkokriminalna. Sve je ovo posljedica vaše zelene korupcije i nepotizma. Uništili ste stubove države, korumpirali ste sve od portira u mjesnoj zajednici do predsjenika države. Uništili ste sve.
@komunjaroSjekOpet kontrolne mehanizme u državi od nadzorni odbora, inspekcija, policije, tužilaštva, sudova. Da je bilo ko završio 10-20 godina robije zbog rušenja ustavnog poretka (to vi radite konstantno od '92), ne bi se ni ovo desilo. Ovo je posljedica. Uzrok ovome je vladavina SDA skoro 30 godina. I kažu neko drugi kriv??? MRŠ.
Je li setao Damir Masic i Nermin Niksic?Oni su imenovali Zarfu Dupovac i Jasmina Cerimagica-lopove i gadove.Zornica-ratnog zlocinca.Je li setao Konakovic i Kojovic koji podrzavaju tu bagru?Je li Memo Haljevac izasao?On ipak ima 5000 platu u Zavodu Pazaric,trebalo je da izadje.
Hiljade ovih galamdjija i hiljade ostalih sinoc su na FaceTV vidjeli i culi Aminu Smajlovic, koja je glasno i jasno rekla da njena kcerka Nadin radi naredbe Sabije Izetbegovic nema pravo da se lijeci na UKCS-u, ali niko od ovih danasnjih junaka i galamdjija nije smio napisati bar jedan transparent podrske Nadin, niti su smjeli otici ispred UKCS- a i traziti smjenu Sebije, koja je izdala nezakonitu i nemoralnu zabranu ljecenja 13- godisnje djevojcice Nadin.
@Sabur785 ponjamke ti se na Face TV
Istina je sasvim drugacija,vidjet ce se
JEDINO RJESENJE OVOG HAOSA U DRZAVI JE, KOPIRATI SISTEM BJELORUSIJE.
PRODUZITI PRED VLADU KS PROTESTOVATI ZBOG KATASTROFALNE SIGURNOSNE SITUACIJE U GRADU. DILERI UBICE KRIMINALCI I REKETASI SU ZADNJIH GODINA NAPRAVILI OD SARAJEVA MEXIKO. NISTE SIGURNI SETATI GRADOM DA VAS OD NEKOG "MANGUPA" ZALAUTALI METAK NE POGODI, KAO PRIJE PAR SEDMICA U NEĐARICIMA
@Aliibaba Trebalo se to uraditi prije 10 godina druze Kako kazu "Bolje sprijeciti nego lijeciti"
@Aliibaba haj ne seri.mozda vama sto ste iz nekakvih selendri došli,pa se sve čini nesigurno jer ne Možete hodati od stale do stale. U prosjecnom manjem gradu u Evropi je vise pucanja I sranja nego kod nas..
zelenoj stranci smeta kad je objavljemo,ko je objavio i koje su kvaliteta slike, čaršafi, i sl.. moderni fašizam,ala vučić u Srb. jel vas stid????
pa da ko je taj monstrum koji je imao u posjedu slike godinu i tek objavili ovih dana u javnost .saučesnikik u zločinu je ta osoba
@ratomir 24 sata su slike u njenom posjedu, nepismeni. Citaj.i rokni se
Uhapsite i svežite Zarfu i ostalu SDP bandu,koji su najviše zla nanijeli štićenicima!
Manjina protestuje, a vecina zivi u balonu. Ali eto, bolje je da se i kasiku podize svijest ljudi, opet su ovakve demonstracije korak u pozitivnom smjeru, samo dok je civilizovano.
Ne, ne trebamo izaći na proteste. Ni protiv akciza (gorivo je svugdje pojeftinilo osim kod nas!) Protiv nasilja nad djecom (pazaric) protiv korumpirane vlast (bespotrebno ista govoriti lista bi bila duga 200 stranica) protiv zakona i pravosuđa (kreten sefic mudzelet itd.) Mi trebamo samo da sutimo i mrdamo glavom!
Pitanje koje nije dobilo odgovor:Ko je fotografirao i dostavio fotke Sabini ?? Eh to ti je tamni vilajet uvijek se nešto taji i ne daju se sve relevantne informacije.
@ratomir Vama je samo to i bitno. Ko je slikao? I ništa više.
@ratomir zasto je bitno ko je slikao?
Bolje da su pustili pjesmu Jale i Shtele - Teško je biti fin: "Želim da vrate mi dio djetinstva nazad a oni žele da tate im kupe po novi Pasat... Lagano pustio se kao brod od papira, barem sada ima krila, bez kredita open miran. Mi smo plod vaših psina, mi smo spavali sa psima, mi krv, suze, bol, gospodo zlo za vašeg sina"
Imal Meme Haljevca ili Sabine Čudić među ovim ljudima? Jašta,oni primaju pare umjesto toga!
@Adi1Beg1921 ja nigdje ne vidim uber-Bošnjake Bakira, Sebiju ili bilo koga iz SDA, onih koji su sve ovo zakuhali. Da nije Sabine, djeca bi i dalje bila vezana za radijator, Idi i prosipaj šuplju za kilo kafe i šećera, naivni BOšnjače!
Trebate pred SDP I SBB centrale jer su njihovi direktori godinama harali u Pazaricu
@alisasarajevo koga lažeš SDA korumpirani botu,kako te nije stid,pa ova ustanova je jedna od mnogih dvadesetogodišnjoj bastiona korumpirane i kvarne SDA!