Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je dobio.znalo se da nije kriv.morao je dobiti više, bar milion€. država ne smije da lišava svoje građane slobode samo na mig stranaca.stracima šarović u jednom trenutku nije bio po volji pa su ga dali uhapsiti. to je morbidan stav velikih demokratskih sila. da se ovo desilo u americi ili engleskoj odšteta bi bila mnogo,mnogo veća.
Eto ležiš, ništa ne radiš, đaba jedeš godinu dana i uštediš pristojan dvosoban stan.Pa ko kaže da ova država nije dobra??
pa stvarno, to je vrhunska plata, lezis a idjes...
to Pedi Esdaun, prijatelju Bosne, hahaha...evo Sarovic ti je zahvalan za ovaj iznenadni dobitak na racun poreznih obveznika...yebe se tebi Pedi, ti uzeo lovu ovdje, zakuhao i nazad kuci...a bosanci i hrecegovci neka placaju za tvoja sranja to su ti nasi veliki bosanski prijatelji...ne do bog nikome
pa dajte ljudi da i ja lezim u zatvoru kad se tako isplati majku im hohstaplersku...