Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marke jedne nemojte ulagati ovdje,dok je ovo ovako.Posao,tender,ne mozes dobiti ako apliciras kao obicni smrtnik.Sve je nastimano.Svaki dio podesen da puknes,dignes kredit i propadnes.Ovdje jos ne moze,ako ves izvoziti nesto mozda onda.
Bogata romska zajednica u Italiji je veoma zainteresovana za ulaganja u Protektoratu. Ministru se posebno za zahvalio kongres Roma južne Italije na pozivu za investiranje u bivšoj domovini.
Misli za*ebat strance. Ko da oni ne znaju da je BiH korupcijska rupa bez dna.
kakva je situacija u BiH, jedini investitori koji zele doci su oni koji namjeravaju pokrasti sta s emoze pa zdušiti
Postoji izreka:"nemoj nikad ulagati u nešto što jede".U BiH,a posebno u vecem entitetu,do sad su pojedene milijarde iz različitih europskih findova....
@AQmegaBiH ne stajem ja ni ba jednu stranu,ne shvati me pogriješno....Fakat je da su milijarde ušle,a nikakvih rezultata nema....
@AQmegaBiH rekao sam "a posebno u većem entitetu".Princip dosljednosti nenarušen.
Bravo MIRO u BiH, a ne u entitete!