Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da budemo realni pa da kazemo do 2030. Da se ne naprezete previse. Nije stres za vas...
Dabogda nihkad ne došli .
A Zvizgan mu aplaudira😂
U svakoj normalnoj drzavi izbori bi se ponovili posto jos nije uspostavljena nova vlast.
SDS je stranka rata. Pitanje je sad zašto ih se predstavlja kao nadu? Pa to je Republika Srpska koju je upravo SDS izratovala. Zar neko misli da su oni više za BiH nego Dodikova stranka. Oni imaju RS i to im je dovoljno. BiH je interesantna sve dok dolazi novac iz inostranstva. Ali SDA nije puno bolja. Zašto se tako veže za turskog predsjednika a ne za EU. A sad kao da se očekuje neki spas od EU. SDA nevodi bošnjake u EU. To njima nikad nije bio cilj.
Nazalost misli vecina Bosnjaka🐑
@mahalamo Pa i slijep vidi. Eno Srbija upravo danas najavljuje pravljenje autoputa za Sarajevo, ali ustvari samo spaja RS sa Srbijom. Turčin finansira a Bakir stoji i nesmije reći ni rječi. A ovi ga stavili opet kao jedinog kandidata. Kad je opozicija u Istanbulu dobila mjesto gradonačelnika, Bakir se tri dana nije mogao oporaviti. Još uvijek nije došao na ideju da treba upravo sa tim ljudima u Istanbulu raditi prijateljstva a ne sa nekim despotima. Jer njih cijeli svijet pozdravlja.
A šta će nam izbori kad se poslije njih vlast ne formira? Samo bezveze trošite novce građana.
@politika.je da je barem novac građana pa hajde, nego pored njega još se zaduže i taj nam dug prišiju, čim ti se djete rodi dužno je pare, imam li ja opciju da isplatim dug svoje djece pa da nisam više duža, to me baš zanima.
Nista netreba formirati sve zamrznuti zbog dodika, pa makar i 100god. tako bilo.
@JednookiDedzal Bravo ....tebe treba za predsjednika ..... ti si neki vanredno pametan lik ....da nisi neki informaticar, inzinjer, neki obrazovan lik? Bas ostavljas takav dojam :)
Po tebi bi trebali dodiku pustiti da on ubacuje svoje ljude i da ima vecu snagu da rusi ovu drzavu kako je i zamislio. Zar nevidis da je ovo rat samo sto se ne puca!? Seljacicu neznali😎
Šarović je prodata duša, više puta i njegovi stavovi nisu stavovi nezavisnog čovjeka već trgovca. Nema on pojma
@Jusa politika je danas takva, nema konstruktivne oporbe, stvari se rade u inat ne zbog razloga, biraju se političari u inat ne zbog razloga, pravilo je da rade nesposobni jer kad je nesposoban lako je na njega sve prebacit, kad rade sposobni onda je vrh kriv.
ZA TERMITA ZAŠTO JER NEMAJU BUDUĆNOST NJIHOVE POLITIKE.TO JE SAMO PROLAZNA FARSA SA NJIHOVE STRANE I PODRŽAVAJU IH ONI KOJI NE ŽELE BOSNU KAO JAKU DRŽAVU.
Zvizdić se raduje prmoduženju. Ima funkcije a nemora ništa raditi
Bake kasno skontao da ne može pustiti Dodu u VM jer bi razje*o državu za godinu pa izmislio ANP kao izgovor. Što ti je , tokmače, trebalo da koaliraš s najvećim neprijateljima BiH. Nadam se da je ovo kraj i vas i njih.
SAROVICU LEGENDOOOOO
Za DamirJusufbašić NIJE BIH PROPALA DRŽAVA NEGO JE VODE PROPALITETI A TO JE BITNA RAZLIKA JER NE PRODA DRŽAVA NIKAD SAMA OD SEBE NEGO MORA POSTOJATI I SPOLJNI FAKTOR KAO NPR.KOD JUGOSLAVIJE.
@dijamantbeha Ako drzavu cini vise naroda od kojih je vecinane zele ,onanje propala drzava ,kao Jugoslavija ,a spolja moze biti samo privremeno okupirana .
ne znate nista, hajmo svi silazite s vlasti, trosite nase pare i vrijeme.
Koga vise briga 50 % stanovnistva su iselili...a i ovo pola je spakovalo kofere... vise nije bitan ni novac vec buducnost koje ovdje nema...
Ako i tada budu budale glasale za ove iste onda nema nista ni tad. Pod hitno uvesti elektronsko glasovanje i to uz obavezan video nadzor kako se vise nebi lagali.Isto tako stampanje glasackog materijala u inozemstvu i to sa skeniranjem a ne u Travniku i Laktasima kao do sada.
Mirko Sarovic je prije bio dobar covjek ,ali je u periodu terora NATO i OHR utamnicen ,tamo su ga mucili i on je od toga poludio , od tada nije vise Srbin .
Zato on ne smije da trazi ustavni poredak i vracanje nasilno otetih nadleznosti . Njime upravlja podsvjesni strah ,on se boji da ce ga opet baciti u tamnicu i zato prica BLE HA pricu . I spreman je da dalje lrsi ustav i volju naroda ,da bi bio na slobodi ,jer ga je borba za ustav i demokratiju odvela.u tamnicu .