Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je zrnce soli u pameti kod Dodika zamoli bi Šarovića da i dalje bude kadar u Vijeću ministara BiH u resoru kojeg do sada obnaša jer je pokazao odlike sjajnog profesionalca, znanje i efikasnost u prilog srpskog ali i bošnjačkog i hrvatskog naroda.... tj. . RS i BiH. Ali te pameti nema i jer je Dodikov princip bolje moj nesposobni, lojalni nego nego drugi sposobniji. Njemu je lični interes alfa i omega politikog angažmana.
A Šaroviću što nisi za NATO objasni narodu.
Neka u parlamentu zavežu Stevandića i Košarca. Nisu odrasli a bješnjaju 🤣🤣🤣
Svi su noni jajani, svi naviju vodu na svoj mlin.koko koga zajebe.
Cestitke svima, posebno predlagacima SDSu i PDPu
Dobar poso 👍
Zao mi je ovog gospodina . Volio bi ga vidjeti kao jedinog predsjednika građanske BiH
ma pišaj poslovnik , ovo je važno: Neka je prokleta država - srpska, bošnjačka i hrvatska! Neka je prokleta svaka marka koju država OTME na ime tzv. doprinosa za socijalnu ili zdravstvenu zaštitu, a ovo daje zauzvrat! 27 ekonomista! Jedna njegovateljica! Djeca vezana!
Ovi se đikani počeli takmičiti ko će bolju stvar učiniti za BiH. Jedni jurišaju ka NATO-u, drugi sprječavaju blokade, pravo neko fino vrijeme došlo.
@umaram_mozak biće para nestalo pritislo ih ovi a onda opet po staroj majci skakutat će bolje bježanija iz bih radi ovakvih budala ne isplati se ostati.
ma pišaj poslovnik , ovo je važno: Od 150 zaposlenih u Zavodu u Pazariću, 27 ekonomista, nijedan defektolog, nijedan logoped. Jedna žena ostaje po noći. Vezanje, fizičko zlostavljanje djece s poteškoćama u razvoju.Nekim FBiH parlamentarcima / strankama to nije dovoljno loše, te nije uvršteno na dnevni red