Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vakcinisite djecu to vam masoni hoce da ubiju djecu vjerujte mi ja sam to gledao na TV Vogosca
na slikama pokazuju koliki je ciji
Bravo Combe!
Čombe je najbolji na slikama :D
ooooooooo Rukfašššš :D
WHO, UNICEF, CDC i Čombe, bacaju bombe.. Šala mala, naravno podržavam! P.S. Koliko je nedužne dječice obolilo u fazi eksperimentisanja vakcinom od strane Jonasa Salka i Alberta Sabina..
sve su to masoni i iluminati.....ali posto je to GATES fondacija....prije da je iluminatizam.....
tj organizacija.....
"...i u svijetu su još samo tri zemlje koje imaju oboljele od dječije paralize – Afganistan, Nigerija i Pakistan." Ovi na plakatima su plaho uticajni i popularni među loklanom populacijom u datim zemljama i na taj način će se baš ostvariti veliki pomak na putu eliminacije bolesti. Sve ukazuje na nečiju samopromocij. i neke sasvim druge ciljeve.
ne padajte na ove gluposti i ne vakcinisite djecu. djecija paraliza je bolest koja je iskorijenjena, ali ne vakcinom nego povecanjem zivotnog standarda stanovnika svijeta i povecanjem svijesti o higijeni. ako se i tobije u 99% slucajeva simptomi su slicni gripia, a samo 1% se razvije u bolest paralize, a i to 1% se izlijeci u velikom procentu. gates i ovi rotary= masoni zele smanjiti broj stanovnika sto je gates javno izjavio....vakcine su stetne i NE TRUJTE DIJECU. informisite se, a ne kao nojevi zabijati glavu i pusiti sve sto se servira....ovi ljudi sto promoviraju nemaju pojma i zaista misle da cine humanu stvar....ali jebiga....
i ja sam cuo za ove Rotary organizacije da imaju veze sa masonima i htio sam napisati ovdje a, ali opet rekoh necu da se provaljujem
Ma svi smo mi pokusni kunići i hvataju nas povodljive kojekakvim kampanjama.
Neka je sa srećom.