Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je drotino, frajer vam go seta trgom vi ga gledate, jel prasinaru, da borce treba udarat tu ste prvi
Ne mogu više čitati ovaj klix, daj bilo šta ali ovu propagandnu plaćeničku mašinu koja nas laže godinama - NIKAD VIŠE OTVORITI NEĆU!
Spasio nas haris hahahaha junak sarajevski... o tugo moja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jaro,realno...dok je SDA suvereno vladao i ti si redao cinove i dobro kotirao...znamo te,znas nas..narod sit šuplje
Nema tu razlike nikakve Miokovicu i pitanje je momenta kada ce se NiP i zvanicno stopiti sa SDA jer u biti to i jesu.
Ko javno obeca da nece dati derpasima setnju gradom ima moj glas na izborima
Zamjećujemo na ovoj trećoj sve je federa manje a lezba više duga kosa kratka pamet a sve smlohe ne bi je ni briferom nigdje prave ribe
Umetnici goli ulicama hodaju i gledaju kome da ga umetnu javno,mjesto opasnog življenja,strah me za djecu...šta nam uradiše crnotrojkaši BH Blokatori Nipsdpns-lgbtiqp+populacija.
Ne seri ni ti vise.Sram te bilo tvojih godina koje si sprcao u guzicu.
E moj Miokovicu ne brani Fortu kad i sam znas da politika nazalost naredjuje i policiji i da ne mogu oni odobriti dok ne odobri Forto,Kifla i Niksic!
Moj glas su izgubili na sljedecim izborima
Nip nas podgrijava za totalnu kulturolosku dekadenciju.. zabrana ezana, normalizacija pogazivanja kurcheva po ulici.. zele nas duhovno rasturiti
Unistavanjem drustvenih normi, drustvo se dezintegrira..
Dragi Miokovicu,naslagao si nekakvih cinova,zgrabio odlicnu penziju..de ba ljudino,popusti...ima li mladjih??De budi u penziji covijece..koliko para je dovoljno majku mu???
Samo ce parada ostati ....a cjene ce rasti..hvala politicari BiH sto ste omogucili da ludilo seta ..a penzioner broji feninge..
Treba vas lagano ugasiti....mamicu li vam bolesnu onu
Hajde propalice jedna sta ti bulaznis
Zivim i radim na potezu Tuzla- Bihac. Mati rahmetli Sarajka, majke i djedovi iz Dervente, Trebinja... Elem obisao i prozivio uzduz i poprijeko nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu i totalno mi nejasno... Sta je ba Sarajlije, jel tolika frka sto Vam gologuzi plese na ulici!?? Pa nosili ste se Vi sa 100 puta vecim budalama. Hajde ne s*rite. Ovi samo s**u oko izbora. Sta ih je pjanih gologuzih bilo...Ljubim Vas!
ACAB
Kako može populistička (SDA) bježati u populizam? Drot je prolupao. A za NIP je u pravu, oni bi malo tamo, malo amo.