Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U SRBIJI SU ZAMOLILI ALKALNOG DA SALJE JOS NOTA JEL IM TREBA KVALITETNOG PAPIRA ZA RECIKLAZU
@E......mars smradu seljacki sumski......doci ce normalni srbi i hrvati......sve i jedan koji je dosao je u sluzbi razbijanja BiH......cuj normalni.......ko vam je to normalan u SA......dolazite iz sumske i ercegovine u SA samo da bi sve opstruirali i cinili svima zivot nemoguc seljacine.......nije problem ako dodze normalan .....ali vi takvih ni jedni ni drugi nemate bas nesto puno........i sta jos malo..........jos malo pa cete nam popusiti........
A DA BOG DA SRBI OSTALI BEZ SVOJE DRZAVE! SLOBODNO KOSOVO SLOBODAN SANDZAK SLOBODNA VOJVODINA SLOBDAN BANAT SLOBODNA BUGARSKA SLOBODNA MAKEDONIJA SLOBODNA BOSNA I HERCEGOVINA SLOBODNA HRVATSKA SLOBODNA SLOVENIJA SLOBODNA CRNA GORA A SVINJAHYRIJA BEOGRADA NESTALA U SVOJIM GOFNIMA!
Sto bi ja volio znati zasto od 1996 pa do danas ovi \"borci\"za slobodu gos.Ganica(kojeg respektujem),a kojisu uzgred receno na vlasti nisu ni u upola bili tako azurni u ekonomskom razvoju BIH i sto je jos vaznije u zastiti LJUDSKIH PRAVA svih ,ali bas svih gradana BIH?Pokusajte konacno ovim narodima omoguciti zivot dostojan covjeka.\"Rodoljubima\"iz manjeg entiteta porucujem da se ugledaju na sina od \"laktasenka\"mozda dobiju koji milion za VOCARSTVO(ali u cukuru)!!!!
Opet ce brodovi dolazit u luku Ploce kao 1992 da muslimansku gamad goni u Tursku iz koje je i dosla - ako gamadi bude jos zive . Taj dan nije daleko .
bravo ministre, ako uspijete izdejstvovati ukidanje viza i ulazak BiH u NATO,mozete se smatrati jednim od najuspijesnijih ministara vanjskih poslova koje smo imali do sada.
SRETAN 8 MART!
VEDRANA CESTITAM TI NA HRABROSTI I NA VOLJI KOJU ISKAZUJES DA BOLESNJAKE MUSLIMANE OBRAZUJES-CESTITAM TI DAN ZENA VEDRANA-A CUJEM TO SE U TEHERANU I MOSNJAKISTANU NE SLAVI JEL JE POZNATO DA U VJERI ISLAMSKOJ ZENE NEMAJU NIKAKVA PRAVA I TOTALNO SU OBEZPRAVLJENE:ALKALAJ ZASTO NISI NAREDIO MINISTRIMA DA TRAZE KOFERE OD GANICA PO LONDONU ON TO IZGLEDA JOS NIJE NASAO???
NE LJUTI SE,SVAKA TI JE ZLATNA!SAMO JEBI GLUPE BALIJEI DALJE!
Šta je ba ovo, sva srbadija svijeta se sručila na bosanske portale. A ja gamadi troprstaste i šugave. Hajde ba razgulite u svoju Smrdiju i pripremite dovoljno traktora za nove srpske izbjeglice. A Dodik će vam doći u kombajnu kao V.I.P. srpskom transportu.
Opet se muslimanske gnjide podpisuju tudjim imenima . Bijedni ste zaista , rijeci nemam .
Ovaj Alkalaj je prava shega,je\' i on mozda sarajlica,znam da zivi u SA i da njegovi tjelohranitelji i soferi dolaze kad je snijeg da njegovoj gospodji ciste snijeg sa auta..ma sta fali.
E pa ministre covjek bi jos pomislio nakon ove tvoje izjave da si ti samostalan i covjek od integriteta. Pa, opce je poznato da si ti jedan od onih beskicmenjaka koji svoj mozak ukljucuje eventualno samo onda kada odlazi u wc. A i to ako tvoj suveren Haris odluci. Vrieme ti neumitno prolazi a bices zaboravljen u roku od dva dana poslije izbora.
Salim se...niste valjda pomislili da mislim zaozbiljno :))) Peace
Ovaj bijednik je obicna marioneta u rukama islamo fasiste Silajdzica i njegovog drustva .