Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekaj, jesmo li to ista drzava sad?
@ArthurDent Po potrebi izgleda. Ne dati im fening obični!!!
@zivotjebosnaebosnae Ovaj snsdentitet kao u onoj Gibonnijevoj pjesmi. Lojalnost je "sve po potrebi, kako se namisti, u taj cas".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne treba im dati feninga iz Centralne banke BiH, nisam nacionalista, ali ne mozes se pozivati na BiH kad je prpa i kad se treba zaduziti, a ovamo BiH ne postoji, postoji itekako, ma kakva god bila, al postoji.
Nije vam dosta što ste klepili milione stečajem bobar banke i one druge ne znam kako se zove, znači bukvalno opljačkali agenciju za osiguranje depozita. Da ne spominjem kako za BiH znate samo kada treba oguliti istu.
Braćo Srbi, odradio vas je Dodik k'o levate, a sve u ime vitalnog nacionalnog interesa, pa sad šalje svoje cukice da ližu što je on pljunuo.
Ministrice Vidovic,pa BiH nije vasa drzava. Izvadite iz trezora PC usrane .......
Sad bi Mile uzo 300 miliona i spisko za 1 mjesec. Začepio bi neke rupe, a budžet mu ko đevđir. Provali ga Vučić ko levsta. Je li im i on obećao korjenje.
Cuj ti nje, sad bi ona usvajala zakone na nivou BIH... Pa zar vi ne bojkotujete rad zajednickih institucija ????
Ako se dirnu devizne rezerve Centralne banke ,otišli smo p***u materinu ,valuta nam nece moći podnijeti tržisno treskanje ,nije se džaba EU ,a posebno Njemačka protivila ovoj odluci. Lajk ko želi 1 kg kafe da mu bude 25 km... užas.
Davno sam ja pisao da ih treba pustit nek se oslone na "majcicu" srbiju. Kako neko rece nek im vucic da.
Ko li ce omastiti brkove od ovih novaca ko li trlja ručice kaže evo ih evo,pare parice jao 😀 i nemam pojma zašto ali stvarno neznam zašto tako mogu i pomisliti u našoj poštenoj BiH,još veça nebuloza kaže lupam budžet za ovu godinu 1.156.543.232 markice znači u marku,ma sve pošteno u P.M. Haj Zdravo.
Dali bi ti, al se bojimo da ne iskopaš oči.
Bosnjaci krajnje je vrijme je da se propudite. Izgleda da mnogi od Vas jos niste shvatili da ste u ratu, u vanrednoj situaciji, a ne nalazite se u stanju elementarne nepogode. Zora je u pravu, ona predlaze da se potrosi samo jedan dio od 5,5 milijardi KM, koje se sada nalaze na racunu Centralne banke Cime mislite platiti opremu i sredstva za borbu protiv korona virusa?
Možeš ti tražiti šta hoćeš. Da bi se to desilo morao bi se mijenjati zakon o CBBH. Ali bez obzira na to, MMF je rekao nema šanse da se razmontira sistem valutnog odbora. Kad bi se to desilo, jedan EUR ne bi bio 1,955 KM, nego 3,5 KM. A tek onda bi vidjela cirkus zvani zvani inflacija i pad životnog standarda. Zamisli koji su krediti uzeti sa valutnom klauzulom na EUR. Pa svi redom bi bankrotirali.
Kada budete jao federacija snosili sve terete BiH, npr migrante i ostalo, tada se javite za novac iz CB. Prije toga, provjerite po evidencijama koje "gazde" vam duguju poreze, vodu, struju...i krenite u prinudnu naplatu nemojte im samo lizati ghuzove.
naporni ste... niko to nece dozvoliti
prvo potpisat ulaz u nato pa.onda pare...
sad postoji BiH???