Komentari (350)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministrica obrazovanja Katica Cerkez sa zavrsenom srednjom trgovackom skolom i ona prica o obrazovanju.
Ministrica koja u normalnom društvu nebi mogla bit čistačica.
Ovaj problem je lako riješiv,žao mi djece jer se guraju u jednoj školi,treba da se izgradi i druga škola,tako da svako od njih ima po jednu a ne da obje škole budu u istoj zgradi,riješen problem,al nema za škole samo ima za koride koncerte i proslave,djeci je potrebno drugu školu izgradit,tim će svako imati svoju i problem riješen
Ova dijeca su zaista nada da ipak ima neko ko ce nas osloboditi od seljaka u stolicama. Kao dijetetu uvijek mi je bilo cudno sto je biti seljak pogrdno zato sto zivot na selu mi je uvijek izgledao zdraviji i kvalitatniji. Medzutim ta razlika je ocigledna ne po velicini kuce i dvorsta nego sto se ljudi sa sela neobrazuju i obicno nemaju institucije gdje ce se dijeca uce maniri, moralnim vrijednostima i creativnosti.
Djeco samo naprijed i nemojte uopce slusati ove nakaze na vlasti, ova zemlja vama pripada i uredite je kako zelite.
Cvece je ukras baste... Leptir je ukras cveta... A deca puna maste... Deca su mehanizam medjunardne zajednice i mainstream medija.
Ovako se nose evropske vrijednosti !
Ministrica Čerkez poručila učenicima u Travniku: Vi ste mehanizam međunarodne zajednice, raziđite se - VIS TE GOSPOĐO MEHANIZAM UDRUŽENE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE - raziđite se u PM!
Sta ova djeca znaju sta su europske vrijednosti. Katica zna ona im je to ocitala tipicni predstavnik nosioca europskih vrijednosti!
Jesu li europske vrijednosti u Bojnu? Od Jajca se želi napraviti slučaj Bugojno!
pobiti mujslimančine to je jedina vakcina za miru u tzv bih
Ministrica ustaška pedokatolkinja Čerkez poručila Bošnjačkim učenicima u Travniku: Raziđite se, kad vas pobijemo u idućem sukobu neće vam trebati škole, ako vas ne pobijemo (kao što '93 nismpo uspjeli) morat ćete preć na katoličanstvo, pa će te onda ići u školu......prvo kod fratra na guženje u wcrkvu, pa onda u školu.....SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
zna se ko je 93 tamanio koga, sva ona porušena hrvatska sela više govore od tvoje šugave islamističke propagande
@MOSAD Koja su to hrvatska sela porušena?........gdje srušena katolička wcrkva u BiH?........gdje ostala i jedna džamija na prostoru BiH koji su hrvati okupirali?..............gdje ostalo i jedno nespaljeno Bošnjačko selo?..........islamistička propaganda hahahahahha?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eto za kakvu se državu hrvati u BiH bore: isključivo hrvatsku, katoličku, ustašku, fašističku, aparthejdnu, isključivu za ostale.............SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Za kakvu se državu bore Bošnjaci? Ćerkez je osnovala školu za Bošnjake, u čemu je problem? Problem je što sva djeca neće ići u Bošnjačku? Dakle po tebi smije biti samo Bošnjačka, a i en Hrvatska škola
@iiiv Bošnjaci se bore za bosanskohercegovačku, svačiju, a ničiju na svakom pedlju teritorije BIH.......Ne postoji Bošnjačka škola.........To je škola po Bosanskom nastavnom planu i programu koji se 80% oslanja na prijeratni SH plan i program.......Zašto se ustaška ministrica Čerkez ne založi da se u Kninu i Vukovaru osnuju škole na srpskom planu i programu......u BiH nemože, ne smije i neće biti isključivo hrvatskih škola.........iz peta ćemo se boriti protiv toga
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ovakva kreatura može samo biti ministrica u Južno Afričkoj Republici za vrijeme aparthajda i u BiH danas! Užas!
Pa u Jugoslaviji se zajedno u skole islo, mjesalo u brakovima itd pa pokolj samo takvih. Razdvojiti svakog za se je jedini nacin za mir.
Oces li odma i koncentracione logore uvodit ili ce nocne racije i dusigupke biti dovoljne? Ono... kad vec razdvojis "one druge" od "ljudi", steta da stanes tu, jelda?
Ministrice, razićete se vi i vaša političko - kriminalna hobotnica. Ova djeca i njihovi rotilji neće glasati za vas i vaše gospodare. Za ostali Puk i da ne govorimo. Nema vas više nigdje na mapi Jedinstvene, Cjelovite i Nedeljive BiH!
ajd bona šta je bilo kad si se probudila iz vlažnog sna, mani se šuplje. Ova dica i njihovi roditelji (šaka jada) svakako ne glasaju za HDZ i stranke sa hrvatskim predznakom. 90% okupljenih od ove šake jada su Bošnjaci koji i kroz obrazovanje žele dominaciju nad Hrvatima. Nije niko paso travu pa da ne zna šta smjerate.
@MOSAD - to što smo naumili to smo i ostvaili. Nema više pametovanja i uz put devastiranja bošnjačke tradicije, običaja i kulture ( obrazovanja itd). Svaki od naroda u BiH mora da zauzme mjesto koje mu pripada, a ne kako bi htio. Zbog toga si ti travojed, a rezidentnih Hrvata u BiH ima manje od 10%. Zahvalite se Žutom što vas na papiru ima više, pa ste konstitutivni!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Likovi koji nikome nisu bitni, koje niko ništa ne pita, iznose svoje "mišljenje". Iznosili ste ga već 20 godina, de malo odmorite, vidite da ne ide. Jednostavno, niste bitni nikome, pomirite se sa tim. Srednjoškolci, vaše je školstvo koje vas oblikuje za život. Ne dozvolite da vas fašisti uplaše i vode.
I ova zavrsila faks u kafani... Ministara i. govana....