Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kog me ova prica o Ustavnom sudu podsjeca. Hmmm mislim na jednog od clanova predsjednistva. Glupacu treba nauciti sta je ustav BiH a ne da mi baljezga ovdje o eu. Mozda se sa njihovim ustavom ne kosi al se s nasim kosi
naravno da je u pitanju zastita licnih podataka.
Evo i zvanično NS tragovima pionira Karadžića i Bobana - negiraju odluke sudova. Vratićemo SDA, pjevaće Bosna opet.
pa kad dokažu to stanje šta se onda radi.? kako od Dodika,bakira i Čovića oduzeti Iako se zna da je nezakonito.priče za malu djecu.radite nešto od čega ćete imati koristi.ne gubite vrijeme.
"Ustavan" pravo,satraše se koliko kontrolišu i provjeravaju.....
Jesu se zapetljali, ko je ona da priča šta je po Ustavu, šta nije. Ovi će sami sebi dohakati.
@Bosanac br1 kada nije SDA za 25 godina a ne poštuju ni jednu presudu zašto bi ova Vlada?
Ovi iz NiP ko Dodik ne priznaju ni Ustavni sud, samo sud Konakovica je mjerodavan, Slijedece ide rezervni sastav Sarajeva, Referendum o ocjepljenju Sarajeva od ostalih.
Ministrica pravde nema položen pravosudni ispit, ni dana iskustva u pravosuđu, al zato itekako podobna!
@bbianconero Sta ce joj pravosudni kad oni pisu svoja pravila
A uredba o kandžama na autu odakle pravo RADU da blokira nečiju imovinu to samo sud moze