Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka na aparatima...
@dojime 36 MAMA TI NA APARATIMA BILA DABOGDA
DEVIĆ-ČELIK-MARIĆ ... VS. INZKO 0:1 MAFIJA PRAVNO NESPOSOBNA !!!!
Hajd što Bošnjaci nemaju nikakva prava gdje su manjina, sad mu ih Hrvati i njihovi satrapi uzimaju u sred Sarajeva. Ovako je zadnji put bilo kad je Maks Luburić po šeheru hodio.
Jao kako bi ja Lejlu... Prislonio :)
Što reći, koju poruku poslati... možda jedino ponoviti ... Uh kako bi sad dobro došla kreativnost sa brojevima i pitanjem "što je uopće i koliko iznosi većina i tko je ta većina " Visokog predstavnika kao onomad kad je zatrebalo da se riješe hrvati ... :-)
Podrska damama.
Nermin Mandra dozvolio spaljivanje guma i farmaceutskog otpada u Cementari Kakanj. Na račun toga primio dar od direktora Cementare u vidu novog vozila marke Mercedes.
lijepe
Eno rece i Celik nema dileme. Sve jasno kao dan.
Ministrice kod ulaska u drzavnu ustanovu treba se adekvatno obuci .
https://www.facebook.com/1897226447002006/posts/2919014501489857/
MOGLA BI SE MINISTRICA ADEKVATNIJE OBLACITI!
Ne zna se koja je gora pojava! Ova Brcicka mislim da nema hinjavije osobe u tim foteljama. Mala misli svijet izmislila
Kakve trebe u Kartonu Sarajevo, šta se bre žalite vi Bošnjaci?
Kada ja ulazim u neku ustanovu kažu ne mozete uci kratke hlače, majca dok za ovu nike tako..... Ova komotno može duboki dekolte.....
Vidim 100 komentara na retardiran naslov, odmah znam da su svi usli zbog dekoltea
Lejla, de malo taj ... dekolte, regulisi ...