Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemogu da vjerujem Semiha roze ...i vide se ...
Ucini mi se pise 100.000 radnih mjesta o.O
Ceka Ruski kredit!
Slazem se s'tobom,eno citam na Srbijanskom portalu da je krmak potrosio 1.5 miliona eur-a za put u Moskvu,a ko go rac'ku se vratio.Yebbes narod!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Potrebno je da tebi neko smjesti, (pa pauza, sacekaj jos malo) jedno par godina u zatvoru zbog zajebancije koju si nam svima priredila u svom neradu i marifetlucimq majmunice jedna. Jebo li te baka koji te postavi. Ti si mu greska br. 1 u mandatu.
Trebaš im napraviti vikendice. Vrati Merhunisu u Rogaticu ako možeš.
A ko je stavio u svoje džepove novac od donacija koje su u ratu i poslije rate stizale kao pomoć BiH??? Dio novca pripada i ovim ljudima koji nemaju svoj krov nad glavom, a izgubili su ga zbog ratnih dejstava. Sramota je da se dvadeset godina poslije rata ljudi nisu obezbijedili i da još uvijek postoje izbjeglički centri!
Ti bogami kao da živiš u Indoneziji. Možda i živiš ne tangira me ali da znaš da ovde nema sramote. Ovdje se otvoreno sve radi još od 96' ' krade, u.b.ija, zabija nož u đale, rođačke veze, kurvanjske afere, mito, donacije po 40 puta istim ljudima, traktori ljudima koji nisu nikad livade vidjeli, staklenici ljudima koji žive u soliterima, krave i koze opštinskim službenicima, motorke umjetnicima, lijekovi zdravim ljudima, umjetnine seljacima itd itd itd itd............. zemlja kontra svega.
Moraš dobro isplanirati njihov povratak. Ako se vrate na svoje izgubi SDA glasove u Sarajevskom Tuzlanskom kantonu.
..oli tebe piccic za aseljenim;))
i nemoj zaboraviti, još toliko ih zaposliti
Boze, oprosti joj, jer ne zna.
...ovo je obecana zemlja...svi nesto obecavaju.
ovi sve nesto oko 100.000 hhaha