Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao Dine sto se unervozio. Pljuje sad po ministrici fujjjjj klosaru a sve vjera mu u ustima
realno ovako svaki sef u firmi ti kaze, ne znam sta ova drami ?
Samo tone samoprozvana najbolja Vlada. Adžija, adžija...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I kaže Konaković da samo postoje SDA uhljebi E moj Dino nije kum dugme, ne bi bilo loše da se baviš košarkom al negdje na poligonu
Dino Konakovic, propali student Elektrotehnike, propali kosarkas, sa kupljenom diplomom DIF-a. Eto za koga glasaju ove Jugobalije i FGR-ovci. Babo od bivse zene ga je otjerao, jer veceg propalicu na dunjaluku nije vidio.
Nijejoj to Forto rekao, to su joj rekli u centrali SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Drzanje naroda u bijedi i neznanju najgori je oblik nasilja*Mahatma Gandhi***A mi kao narod smo doprinjeli ovakvom stanju svojim cutanjem i odobravanjem svega i svačega*Pogrešno je mješati vjeru s politikom i kriminalom,to dvoje ne može zajedno*Neka nam se bog smiluje i da nam pameti
Slabo je Zineta naucila zeleni tekst.
Svi vi pocnete pricat kad dodze do vas a do tad sutite i klimate glavom...cuj radila pa moras bona radit primas za taj /ne/rad 5000_6000 milja..kravo..
Kad stalno prdiš onda i kad se usereš nisi svjestan toga.Ovaj se Konaković danas ustao do zavrat ali on od silnog prđukanja nije svjestan.To je sve od Stranke Narod i pravda. Nit bi naroda nit bi pravde.
Vidi se da je zena morala da procita sta joj je naredjeno od SDA hobotnice. Bilo je i biti ce jos puno ovakvih pokusaja da te diskredituju. Dino, bori se sa licemjerima i saburaj, nije lahko pobijediti ranjenu zvijer (SDA) koja zudi za osvetom i sanja o vracanju na tron.
Nudimo kredite ljudima kojima je potreban finansijski asistent s niskom kamatnom stopom od 3%. Da biste dobili zajam kod ove tvrtke, možete reći tačan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete zajam vratiti. pa ako ste zainteresirani obratite nam se s niže navedenim detaljima. E-pošta: [email protected]
Dino je dobar... Ova baba samo što nije crkla kolko je stara i ona fol radi
Ovo je najbolja ministrica obrazovanja u KS i treba da ostane na toj poziciji. A SDP treba ozbiljno da preispita svoju politiku. Rade šta im Dino kaže. Sramota!
podrska ministrici
A sta je Forto u cijelojbprici,kurir
Odvratni su , on i ona. Lažljivi odurni polusvijet koji na žalost sada većina BiH. Fuj!🙏💩🍯
Spinuje SDA preko ministrice preofirno
Bio sam za ovu vladu ali sad nisam nek vas pometu sve ovi iz SDA
A i Forto mali miš potrćko Dinokiov
Šta Forto kaže ovoj crnoj iza: Zovi mi Sivru !! :D :D