Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tačno Bosna nebi ni osjetila da se ukinu ministri.
Ako utvrde krađu onda neka ponište izbore preko zabrinutog Inzka koristeći Bonske ovlasti. Neka uvedu sankcije prema političarima koji djeluju destruktivno u državi. Samo to uradite vi u Evropi i ništa više ne morate. I još jedno....ne dajte banku Dodiku na koju se nameračio. Čovjek uništi sve čega se dotakne.
SMRDI NA HDZ-ovce. Vise se ni EU ne moze smatrati neutralnom.
Pa nikada ni nije bila neutralna. Rumuniju i Bugarsku su primili u gorem stanju nego smo mi sada, a sve da bi se smanjio turski uticaj u tom dijelu Evrope.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Jasno je -Postivati uatavni sud!Znaci, nema vise Sejdu birasti!
I izbori su mila majka za ove komentare. Strasno.
Kojeg mog imaju pričati o nama?
I naše predsjedništvo je imalo tematsku sjednicu o Njemačkoj migrantskoj krizi.
ZASTO CE ONI RAZGOVARATI O BIH?
Kada se kroz BiH širi fašizam i nacizam, tada se niste počešali po dupetu... A sada ko fol ste se zabrinuli? Ma ko vas ne zna...
Zašto bi se počešali ? Kakav narod, takva vlast.
@drugPero Nema narod ništa s tim... Ovakav Ustav, zakon i sve ostalo su kreirali stranci iz Washingtona, Brisela i Moskve. Narod se ništa ne pita. Normalni ljudi ne gledaju ni ko je ko ni šta je šta. Hoće samo da prežive... Ne vidim šta ti tu nije jasno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo vijest se zove ; prno miš pod kokoš...!
Puljic misli da zna sta je jednakopravnost, sto bi bilo samo i iskljucivo ponovni izbor Covica koji bi bio jos jednakopravniji pored saveznika mu Mileta. Ali ne polazi nikako od Komsica i gradjanskog ustava kao sto je prvi osnov svih demokratskih drzava.
Gdje je građanski ustav, osim u vašim glavama ? Pročitaj već jednom Ustav BiH, da se ne brukaš po portalu.
@drugPero Ustav Federacije BiH je potpisao u Dejtonu 1995 godine Predsjednik Franjo Tuđman. Izborni zakon Federacije je SASTAVNI dio Ustava Federacije. Toliko...
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
isil je za ovu krstašku krmad penicilin. gdje je jedan mudžahid sa jednim kamionom da sad uleti među ovu briselsku žgadiju.
Javljaš se dobrovoljno za vozača ?
@Izraeljecool Poslije donacije od Arapa, SIPA je obustavila sve istrage protiv istih ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Mogerini bi mogla komentarisat da su gradjani izabrali, ali ako ima detaljan pregled stvari od neusvajanja prijedloga od stranaka HDZ-a i SNSD-a da se na biracka mjesta instalira video nadzor i skeniranje listica iz razloga da mogu pokrasti izbore na stotinu nacina, a onakvu Dodikovu ultimativnu retoriku, da ako se ne glasa za njega i SNSD da ce uslijediti radnicima otkazi, samo taj slucaj je dovoljan za ponistenje izbora.
Ne kmeči. Prošli izbori, sad trpi 4 godine nerada.
Covic zamijenio mjesto u predsjednistvo za fotelju predsjednika 3. entiteta. Dok su glupi Bosnje slavili u HDZu su se potajno radovali
@agbonlahor Ne može niko promjeniti Dejtonski Ustav bez saglasnosti 3 konstitutivna naroda. Što znači o "trećem" se može pričati kao o "četvrtom, petom ili šestom"...
Nema novih entiteta bez raspakivanja Daytona, a onda znamo sta ce Bosnjaci traziti i ostvariti.