Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje je Esad Radeljaš pa njemu je Fahro obećo vlast nije valjda da ge je izradio???
pa pročitala sam,jučer je fino reko da mu je Fahro obećo vlast,da ima puno povjerenje u Fahru i blablabla,još 800 gluposti zbog kojih je naglo porasto broj samoubistava u BiH od jučer Zato fino pitam gdje je Esad Radeljaš???ako mu je obećana vlast čovjek mora bit na vlasti!!!Jednostavno mora!!!!
Kako "Poskok", neslužbeni portal HDZ-a briše komentarije koji ne pašu njihovoj propagandi: Komentar na njihov naslov: "25 godina sarajevskog svojatanja BiH" Kako vas bolan nije stid pisati ovakve tekstove i ovakvim naslovima potpirivati mržnju na ovim prostorima. Vi ste jedan huškaški portal i trebalo bi vas zabraniti! Bosnu i Hercegovinu vole i Srbi i Hrvati. To govorim u svoje ime, ali i u ime svih sarajevskih, tuzlanskih, zeničkih Srba i Hrvata koje poznajem. Gdje god odemo, mi smo stranci, a došlje slabo gdje vole. Zagrebčanima je zlo od vas Hercegovaca, a ipak svojatate Hrvatsku više nego svoju rodnu grudu. Dobro vam je Milanović rekao! Šta vi imate određivati Hrvatima u Hrvatskoj kako će živjeti?! Glasate 20 dana po Hercegovini dok HDZ ne pobijedi! HDZ BiH I ovaj njegov "Poskok" su sramota za hrvatski narod u BiH!
Kako "Poskok", neslužbeni portal HDZ-a briše komentare koji ne pašu njihovoj propagandi: Komentar na njihov naslov: "25 godina sarajevskog svojatanja BiH" Kako vas bolan nije stid pisati ovakve tekstove i ovakvim naslovima potpirivati mržnju na ovim prostorima. Vi ste jedan huškaški portal i trebalo bi vas zabraniti! Bosnu i Hercegovinu vole i Hrvati i Srbi. To govorim u svoje ime, ali i u ime svih sarajevskih, tuzlanskih, zeničkih Hrvata i Srba koje poznajem. Gdje god odemo, mi smo stranci, a došlje slabo gdje vole. Zagrebčanima je zlo od vas Hercegovaca, a ipak svojatate Hrvatsku više nego svoju rodnu grudu. Dobro vam je Milanović rekao! Šta vi imate određivati Hrvatima u Hrvatskoj kako će živjeti? U pravu je Milanović, kad kaže, da na izborima u Republici Hrvatskoj trebaju glasati oni koji će živjeti pod zakonima Republike Hrvatske. A vi glasate 20 dana po Hercegovini dok HDZ Hrvatske ne pobijedi! Kad su bili izbori za predsjednika Republike Hrvatske, u Mostaru ste do iza ponoći glasali za Kolindu. HDZ BiH i ovaj njegov "Poskok" su sramota za hrvatski narod u BiH!
Joj vidi ovoga našeg travničanina...dokazano glup i neuspješan a i neoženjen...eto ko nam vodi državu..Radončiću nemoj se bolan više brukat...
Ministri izvolite: . https://www.youtube.com/watch?v=CDqXkT9sMSo
Edita Đapo, ko nije pito nije ni dobio, ali fakat.
pa naravno, jedva docekali da se dokopaju fotelja i ne zele da propuste ni jedan dan da budu u njima. zelim vam sretnu i uspjesnu kradju
Ovo sad novi "clanovi" "mafije" kako je Fahro do nedavno dok nije amneziju dozivio nazivao SDA :D
Već u kabinetima, sa zaduženim službenim automobilima i ličnim vozačima, sa odmah isplaćenim dnevnicama i naknadama za topli obrok i prevoz dok su bili na čekanju, sa planovima o uhljebljenju familije i stranačkih kolega, sa planovima o godišnjem odmoru na Djevičanskim Otocima, sa planiranim putovanjima po prijateljskoj EU i njenim tržnim centrima, itd, itd.............. Naravno bez planova za izvlačenje BIH iz ove ekonomske crne rupe. Nisu doduše ni imali vremena da se pripreme pa to može i sačekati kao i do sada. DOBRO NAM DOŠLI.
Možda su ovi ozbiljni. Možda nešto krene naprijed. Možda ćemo ugledati svjelo na kraju tunela. Možda upravu oni izvade BiH iz krize. Možda.
Zar ima jos neko ko vjeruje da ce se 25 godisnji problemi rijesiti pomocu carobnog stapica. Zar vam nista ne govori cinjenica da vam je 25 godina proslo u bijedi i da narednih 25 tesko da bude drugacije. Upravo zbog toga sto vjerujete da je svaka susa sposobnija od dragog Tita. Uzivajte.
Sretno novim ministrima. Da naprave nesto pametno ...
Pogledajte i procitajte ove senzacije..! . .http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=57228
Ovo je moguće samo u Bosni i Hercegovini, koja je za mnoge nazovi političke avanturiste jednostavno postala “američki san”. Elem, nakon što je jučer Komisija za izbor imenovanje Predstavničkog doma Parlamenta FBiH predložila smjenu potpredsjednika Doma Saše Mitrovića (DF), danas je imenovana nova potpredsjednica. Na Mitrovićevo mjesto danas je sjela Vesna Švancer, zastupnica SBB-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH. Inače, Vesna Švancer je rođena 1971. godine u Zenici gdje je završila srednju Ekonomsku školu. Fakultetsku diplomu nema, a u svojoj biografiji stavila je da je “studentica Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku”. Treba provjeriti, možda i jeste. Zastupnica SBB-a je na posljednjim izborima za federalni parlament osvojila 1.644 glasa, ali je u parlamentarne klupe sjela zahvaljujući odluci CIK-a, da zbog nedostatka Srba, mandat Jasne Duraković-Hadžiomerović bude dodijeljeni Vesni Švancer. Opet, Saša Mitrović, koji je do imenovanja za potpredsjednika Parlamenta radio
Radno mjesto. Veri intresting. Ting, ting.