Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce izdrzati sa SDA kad su oni bagra uhljeba
Botu, možeš ti to i bolje. Fahro će ti biti nezadovoljan... Mada je i cijeli Avaz sastavljen od prostih i proširenih rečenica, pa taman!
Ovo je odlican potez. Koliko su uopste bili u vlasti nisu godinu dana. A Bakir ih krivi sto nema para za penzija...pa to je smijurija :D
Ne mogu dvije mafije dugo udružene zajedno. Uvijek jedna na kraju priče izvisi jer velike pare se kod nas dijele. Suficit je blizu 400 miliona. Nisu se mogli napravit.
Bravo Fahro, tari SDA kriminalce
SDA-ovcima ovo nije ni interesantno, jer njih samo Opcina Centar zanima
Općina Centar vrijedi za 10 drugih općina, ,oni su tu najjaci
Djaba Vam sve al SDA ide u politicki zaborav
Ne može Radončić braniti interese države, lik je velikosrpski operativac, došao je u BiH pred rat, dvadeset i kusur godina aktivno hrani međuetničke antagonizme, optužuje Sarajevo za početak rata, nastupa kao Čovićev i Dodikov vazal a tebi on kao rješenje? SDA (HDZ i ostale manijake) treba mijenjati kako bi se jačalo državu, ne kako bi umjesto njih državom vladao kompleksaš kojem BiH ne znači ništa.
SDA su ti kao manijaci, a njihove priče slušaš i širiš. SDA je i izjavila baš što i ti a to je da je Radončić velikosrpski operativac, samo ne znam na osnovu kojih dokaza i argumenata takvo nešto iznosite. Veći je bošnjak od svih SDA-ovaca koji samo prodaju pricu o tome kako su veliki bošnjaci dok istovremeno uništavaju taj narod.
Djaba Vam sve al vi SDA-ovci idete u politicki zaborav
Tako i treba,Radoncic je uvijek bio covjek od rijeci,sto kaze to i ispuni,a ne kao Bakir koji samo daje lazna obecanja poput onog za 100.000 radnih mjesta..dugo su izdrzali sa ovima iz SDA,njima i nije mjesto pored njih,imaju oni svoje partnere za rusenje drzave i tjeranje mladih iz BiH,a to sigurno nisu pronasli u SBB-u
Sa SDA niko nikada nije mogao dugo izdržati, što nije ni čudno, uništili su sve što se uništiti da u ovoj državi...
Ovaj Bake, prozvase ga zadnjih dana herojem iz podruma, hrabar momak. Trebao bi vidjeti sa svojom, takodjer hrabrom zenom, Sekom, treba li SBB izaci iz vlasti ili ne. Jer on ocigledno sam ne moze odluciti. S jedne strane vidjet ce narod da se sa Bakirom i SDA niko nece da druzi, a s druge strane ima priliku da se docepa jos nekih pozicija. Sta je sladje, vreca zlata ili narod ?????
Sto SDP nije mogao s njima, ili neko od stranka ljevice, a pokusali su. Ne mogu , SDA je politika zasnovana na korupciji,nepotizmu i lazima.
ako ne funkcionise sa kriminalnom SDA i treba izaci, ostati dosljedni svojih stavova. da imalo imaju moralne odgovornosti i oni bi to uradili.
Ne mogu nikako da se otmem utisku da se ovo radi po naredjenju iz Beograda da bi se odvratila paznja od presude Ratku Mladicu. Zar bas da sve ove vlade padnu na ovu sedmicu.
Znat će narod u FBIH vrednovati ovaj potez SBB-a. Sad će izbori. Proći će kao i DF i slični njima. Opštinski izbori su to već pokazali. Naravno, neće izaći iz javnih preduzeća.
Sada ce se Bakir udruziti sa izdajnikom Fikretom, treba sacuvati lopovluk koji je gradio 20 godina.
SDA napolje dosta vas je bilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!