Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je glupa. Osim sto je puna lopova. Nema razloga da prestanu sa radom, vec bi trebali to na suptilniji nacin rijesiti. Razgovorima. Mora li se svaka greska ovdje napuhati do velicine skandala. I nema SDA sta da smatra da li je nesto zakonito ili nije. Nije SDA svemoguci tumac zakona. Ako je protuzakonito neka medjusobnim razgovorima pokusaju problem rijesiti. Ili neka ga tuze. Samo ne vidim zasto trebaju opstruirati rad VM-a, kad ionako slabo rade.
Konacno bi sve nas trebalo prestati zanimati iz koje je neko stranke ako taj neko ne radi u svoju ili u korist svoje stranke. Kad je vec upraznjeno mjesto --- do novoimenovanog/ne --- bolje da RADI bilo ko - samo AKO je to u interesu CITAVE BiH - a nacionalna zastupljenost, odnosno - nacionalni kljuc bi morao biti posljednja i najmanja briga za DRZAVU i SVE njene narode.
ne znam ko nije, odnosno ko je, ali ko jeste treba napolje! i samo jos da narod shvati svoju snagu djelovanja i uticanja na ovakve postavke u ovako bitnim tijelima drzavnog upravljanja, svi bi odahnuli. long live bosna i hercegovina
ko to u vijeću ministara nije sumnjive prošlosti ili sadašnjosti?
ne moze vjerovati covjek sta (ne)rade tipovi poput spirica, animoziteta u politici, sa sumnjivom prosloscu i pozadinom (u to bi se svi mogli uvjeriti kad bi potrazili o tome sta je ranije radio itd). Spiricima treba udariti revizije poslovanja i neposlovanja i otjerati u zatvore.spiricu, napolje! gade
bilo je i vrijeme da se ozbiljno pokrene pitanje rada N.S. i sasvim jasne opstrukcije rada VMBiH