Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovo posteno rijesi sestorka dokazati ce da se stvari zaista mijenjaju
Ako ovo posteno rijesi sestorka dokazati ce da se stvari zaista mijenjaju
znaci, dodje ovaj sagolj bez zavrsenog prvog stepena i prime ga na ASU, a ja sto sam se ogulio studirajuci dok je on po bijelom svijetu za veliku lovu i slavu slikao bijedu i ratove, trebam mozda pokusati u njemackoj
Ma da, kome su bitne medjunarodne nagrade i priznanja, jedino je bitno biti SDA lobanja, uz eventualnu diplomu iz Travnika...
Ljudi su dokazali u svijetu svoj kvalitet u svojim profesijama, nagradjivani svjetskim nagradama koje mnogi mogu samo sanjati i oni su problem jer mogu da prenesu znanje, a nisu problem npr Osmica bez diplome kao direktor najjace sluzbe u drzavi, nije problem sve diplome i primanja bez ikakvog konkursa hiljade uhljeba i rodbine, nema problema sto osudjivani likovi dobiju opet bez konkursa funkcije, savjetnici razni su kriminalci, siledzije i sta sve ne.
Atomski Top Mislim da trebas na lobotomiju obavezno i ti kao i ostali koji minuse lupaju. Procitaj cijeli komentar jer vidim da nisi obratio pozornost na cjelokupan komentar u kojem jasno stoje daleko gori oblici ne samo diskriminacije vec nepostivanja, mita, korupcije, laziranja, zloupotrebe polozaja, stranackog postavljanja, i jos niz u hiljadama drugih koje ne mogu da nabrajam koji su daleko gori od ovog slucaja i niko nista?
šta napravi ona bolesna iskompleksirana pijandura imamović, čovjek od kojeg svi bježe jer je u stanju delirium tremensa, koji nije u stanju da se brine o sebi a ne da bude predavač na asu... eto, sad treba otjerati ono najbolje što bih ima jer je on nerealiziran i promašen u svakom smislu... ni danisu ni damiru ne treba bih, oni trebaju nama.
Ove smetljarske komentare pise emir hadzihafozbegovic dupeuvlakac svih vladajucih struktura.Treba mu Zalica da mu da koju maru,trebaju mu svi da mu sta ucine.Jad je bio i bijednik i kao mlad a,i sad je.Imamovic je sve u pravu.
@ChampagneSocialist pije i Žalicina žena pa opet predaje na Akademiji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na ASU se ne zna čiji je u čijoj