Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa se ne dešava slučajno. Nedavno su, po ko zna koji put, udruženja roditelja i nastavnika zaprijetila da neće slati djecu u školu i prekinuti nastavu zbog napada pasa lutalica (oko 30.000 u Kantonu Sarajevo), a evo nam sada ministrića obrazovanja u zagrljaju sa lopužama DOGS TRUSTA. Nema toliko sitnih para za koje se ne može podmiti bošnjačko politički brabonjak u obliku nekog ministrića ili poslanika. Naravno, to važi i za potkupljive i potkupljene bošnjačke veterinare i profesore.
Gadite mi se svi redom, profesor posebno. Da mu dijete zaganja copor pasa, pa da mu to isto dijete dobije dijabetes od stresa, malo sutra bi ovo promovisao. Ali para vrti gdje burgija nece. FUJ, FUJ, protjeratjte ovaj dogs trust ...MAFIJASI ...PROFESORE, SRAAAAAAAAM DA TE BUDE..........
hebote zivot.....ko kod nas djecu nagrađuje :(
Ministarstvo obrazovanja nema pametnija posla nego da se udruzi sa raznom AV, MjAU udruzenjima. Ova udruzenja dovoze lutalice iz drugih dijelova BiH u Sarajevski kanton da bi mogli da primaju sredstva kao NVO. Prvo njih treba zabraniti. Imaju vozni park kao predsjednistvo.