Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ba racionalizacija, uzece 14 novih a ove Audije i Pasate ce bud zasto prodati svojim najmilijim...
@veer..........Drzava za rodjaka .
ovo je šema kad želite da državno postane privatno. ta auta su plaćena preko 100 000 maraka svako, a prodat će se za za desetak hiljada. gdje je razlika od 90 000 i ko će nju nadoknaditi. ako ministarstvu ne treba 14 auta ko će preuzeti odgovornost zbog toga što su auta kupljena. onaj ko je nepotrebno uzeo auta neka ih i plati, a ne da narod plaća vaša preseravanja.
...polahko, sad ćeš oko 09:00h dobiti sva objašnjenja iz štaba SDP-a ;)
Baš me zanima kako bi ti organizovao prodaju ovih automobila?
Niko na svijetu ne mijenja aute brže od naših. BEZOBRAZLUK ČISTI!
ejj traveller. Kako da čovjek vozi automobil 2011 u 2013. ovo nije Afrika. ne mogu se fokusirati na svoj ​​posao, ako oni ne jedu zlatnim kašikama. Vozite najnovije aute i nositi Novo odijelo svaki dan. nisu životinje da nose istu cipele od prošle sedmice. hahaha...
A na dnu oglasa sigurno pise: "Razlog prodaje - kupovina novih automobila."
ne treba ni jednom dati auto, treba ih poslati da se voze tramvajem i cuju sta narod misli o njima
barem imamo nas voz...oni se moraju guzati 3 po 4 u taxi
ajd neka se štedi, primjer drugima
ajd neka su se i toga sjetili
Klasika igre 'po babu i stricevima' Ako neko zna, ne bi bilo lose objaviti gdje se nalaze ti oglasi o prodaji polovnih vozila iz MIPa Pa da vidimo, mozda i neki od nas smrtnika 'ubode' :)
Boze moj, neko kupuje i razbacuje se drzavnim novcem, a neko prodaje
Sve pohvale za ovaj potez, treba ostali da se ugledaju !
Bolje je kad ih prodaju nego da ih kupuju, kao neki.
treba provjeriti kome su ih prodali i uzeli mito