Komentari (597)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je udar na drzavu i na svakog patriotu! Vucicu ovo ti je mir?
Hvala ti Alija
Kao da je iko vjerovao u te priče o miru i ekonomiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Tako je. Ako ste kojim slučajem vodili mudžahedine po selima, ako ste ubijali babe i djedove, komšije pravoslavne vjeroispovesti ko sto je mog djeda ubio komšija koji se i danas šepuri po Sarajevu, ne idite u Srbiju.
Ne jedi……
Pa nije valjda da su svi muslimani zlocinci pa se boje na granicu?
ako je nevin cemu frka
Bugojanski Vlah pravi nove nemire, zategnutosti...traži po labrnji. On i njegove bosanskovlaške smrdonje u vlastima Srbije. Prvi onaj mutant Vulin. Srbijo, srami se cara Dušana!!
Pa sta ima Srbija hapsiti ako nije učestvovala u ratu??
Pa idite bosnje tamo na valcinaciju😂
Da smo znali šta nas čeka ne bi je ni branili 😎
E zamislite da BiH napadne Srbiju, tamo izvrši genocid, a kasnije počne hapsiti one što bi se branili. Eh bolesni Srbi.
Od njih sve svasta nadat treba to je bolestan narod zatrovan mrznjom u stanju su sve da urade . Samo nazalos nasa drzava nema tako jake ljude da se tome suprostave 3 vola u presesnistvu al nikakve fajde nema..
Šta imamo tražiti u Srbiji ? NIŠTA !
Fahrudin Radončić je prisilio BiH na objavljivanje vojne tajne - registra boraca. Hapsiće oni i po Sarajevu kad Šćepo, Konaković i komunjare uz pomoć "spasitelja BiH" iz ambasada zabetoniraju vlast
Najbitnije je da Bakir može putovati i isposlovati mir i podnijeti tužbu za genocid a ja nemoram ni ići šta ću tamo ionako je najpošteniji dio srba pobjegao iz Srbije od tamošnje vlasti.I tamo će kao i u BIH ostati samo stari,uhljebi vladajuće olihargije i oni koji nisu sposobni ili neće ništa da rade pa će morati da trpe ove vlasti.
Pa da smo imali ŠKOLOVANE u bezbjedonosno inf agencijama, imali bi i mi SPISKOVE svih UČESNIKA iz srbije, ai i iz rs(pogotovo zločinaca)? Mi nagađamo, a riđobradi je POMOGAO im da se ovako ponašaju slanjem FERMANA vučiću,da od REVIZIJE TUŽBE NEĆE BIT NIŠTA(pomogao mu da bolje spava)?
Najveci srpski brend je LAŽ
hajjsbzbznmaksjbsjalalskmsjjqkqkamsnbsvahhajsjs
😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅