Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece ribe da radjaju ,instagram ih zaludio..zele jahte i lifestyle
@Bulevar Ti zivis u nekom zamisljenom svijetu, gledas puno crno-bijelih ex-yu filmova i to se bas primjeti u tvom pisanju. Seljanka na selu hoce da radja, ali kad seljanka sa sela dodje u Sarajevo, e to je druga prica, vidi kardasijanku na instagramu i konta sto ne bi i ja mogla ovako :)
Žena mi radi 10 godina na određeno. Ako zatrudni nema produženja ugovora. Gadi mi se ova spika, a nakon par otrcanih pitanja pri razgovoru za posao slijedi pitanje direktora "jesil se planirala porađat???".
@TriarchMezopotamija gOnjat cemo mi vas kao Cedee! Samo sa vecim gustom! P.T.M!
Laze konjina.Vrte ga na fazon multi/kulti, a rezultati , rad i sve ostalo , kao SDA.Zamislimo novih 760 jedinica u TZ, a nema mladih da apliciraju.How Yes No.Srdjane pakasu kako mozes to sve pojesti?
Trebali bi iz javnog sektora da se samozapisle da pokazu kako se od toga gradi familija
Treba podsticaj za pravljenje djece hahahah
I u pravu je svjetska elita koja ce putem vakcinacije sterilisat velik dio stanovništva svijeta! Nas ce vjerovatno sve izbrisat jer smo tolika pogan da smo sve srozali i zapoganili i nije nam dosta vec i dalje plasiramo laži i živimo u njima!!!
Ovaj ministar je prije bio šef kuhinje u rudniku. Onda u "ekspertskoj" vladi, arogantni ministar, koji je mislio arogancijom sakriti neznanje. Ali ovdje je neznanje baš poželjno, pa je i Srđan, kao SDA kadar, ministar
Lafina je ovo sve
Dumina , tuzlanski , 😁
Dasta nego da podstice da dizemo postotke sa 50 na 60-70 ;)
Crn Humor da ne može biti crnji!!!
@gooUser1604997031 Uz dječiji doplatak od 20 KM, satnicu rada od 2 KM, skupljanje sadake da bi se dijete liječilo, neriješena ubistva, korupciju, najzagadjeniji zrak u svijetu?! Koga vi pravite budalom?!
podsticanjem na kupovinu stana, samo ih gurate u ralje banaka i dužničko robstvo
čime ih podstičete, oružjem ili drogama ?
Tuzla jedini evropski grad u Bih ovi ostali kao nacionalni plemenski gradovi fuj u srednjem vjeku zaostali.
Kao i sve Premalo i prekasno
Cuj da siri od cega da zivi,a o samozaposljavnju nema sanse jos da se pokrene nesta svake sedmice inspekcija trazi ovo trazi ono i pise kazne tako da samo vani i tamo siri djecu nagruhas djece od djecijeg mozes zivjet kao grof jbt kod nas 35km tako da mrsssss....